מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

התאהבתי בבחורה מתוסבכת; היא אמרה "נראה לו שאני אצא איתו?" לחבר שלי, מה הלאה?

יוני בן 19 | כתב את השאלה ב-16/04/15 בשעה 14:27

שלום. שמי יוני, בן 20 מירושלים.
אני רוצה לחלוק את החודשים האחרונים שלי ואוליי לקבל איזה משוב שיוכל לעזור לי עם בחורה אחת משוגעת שהכרתי. שמה הוא רונית.

זה התחיל כמה שבועות לפני פורים,
פגשתי אותה בבסיס.
יצא לנו לדבר כמה פעמים. במשך השיחות איתה ממש התחברתי אליה.
היא בחורה מאוד כיפית וחמת מזג. (כמו כן ראוי לציין יפת תואר שאין כמוה, לפחות בעיני אפילו שאני בטוח שזאת הדעה הרווחת לגבי המראה שלה) תמיד היא תמצא מה לעשות באותו רגע ועל מי ליפול.
בקיצור - זה לקח שבוע שבועיים, ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה.
פשוט כל יום - כל היום. מאוהב מעל הראש.
כבר ראיתי אותנו ביחד.

מהיכרות עם רונית, ומדברים שהיא סיפרה לי, הבנתי שהיא בחורה מאוד מתוסבכת, בהרבה מישורים. וזה גורם לה לקשיים בחיים.
קרה המקרה והיא נאלצה לעזוב את הבסיס לכמה שבועות.
היא הייתה מאוד חסרה לי. מאוד נהנתי לדעת שגם אם אנחנו לא ביחד היא באטמוספירה שלי, וזמינה לדבר ביומיום.
לאחר ש"עברה הסערה", רונית חזרה לבסיס.
באותו רגע אמרתי שאין מצב שאני מפספס את ההזדמנות,
דיברתי איתה וניסיתי לקבוע שנצא. דיברנו בפלאפון:
"כאילו..באיזה קטע? זה קצת בעייתי כי יש לי חבר..אבל נדבר בבסיס, בסדר?"
"כן מתוקה. להתראות"

חזרתי מסופ"ש בבית,
היא נראתה קצת ממורמרת,
תפסתי קצת מרחק.
מאז ועד היום לא היו ממש אינטרקציות בינינו חוץ מכמה שיחות בודדות.
היא כל פעם ניסתה לתחקשר אותי מה המטרות שלי כביכול,
לא נתתי לה את התענוג לשמוע איך אני נמשך אליה בצורה בלתי יאומנת,
ובאמת שזה אכל לי תלב פשוט בצורה מוגזמת. לא ישנתי לילות שלמים.
בקיצור מפה לשם,
היא התחילה לפתח ענייני פלרטוטים עם חברה אחרים בבסיס,
אבל זה נראה לי סתם שטויות. (אפילו שרונית יכולה להיות פלרטטנית מוגזמת. מאוד. זה לא מה שאצלה מראה על עניין לדעתי, היא פשוט כזו. פלרטטנית מרושעת)
על הדרך היא גם נפרדה מחבר שלה. (!!!)
מה רק שאני כבר לא ממש בראש מעייניה,
היא רואה אותי כסתם אחד שהתעניין בה. מה גם שחבר שלי ממש טוב,
אני והוא בערך ברמה של אחים , באמת בן אדם שמאוד התחברתי אליו,
הוא ידיד קרוב של הילדה, מרגישה איתו ממש בנוח.
לא לפני הרבה זמן, היא הלכה אליו ודיברה איתו,
זה הגיע לשאלה שלה: "תגיד..יוני מאוהב בי, נכון?"
הוא נתן פוקר פייס ואמר שאין לו מושג והוא לא מבין למה היא בכלל מדברת איתו על זה כי מה הוא קשור. "בחייאת..אתם חברים מאוד טובים. זה נכון?" הוא ענה לה שאין לו מושג. היא השיבה: "מה נראה לו שהוא הטעם שלי? שאני אצא איתו?" הוא אמר לה "תקשיבי מותק לא יודע באיזה סרט את חיה אבל תנחתי מהר מאוד, מי את בכלל שתדברי ככה מה את סתומה?"

עכשיו זה מבחינתי התרסקות. אני אישית בן אדם חזק ויצא לי כמה פעמים בחיים להיות בסיטואציות קשות (אני לא מגזים. אין לי שום סיבה לחרטט אנשים שאני מבקש מהם עזרה באינטרנט), אבל באמת שהרגשתי מרוסק. בקיצור מאז ועד היום מתעלם ממנה כמעט טוטאלית ונמנע ממנה, כי הבנתי שזה מה שיש לעשות. עכשיו הקטע, שזה לא ממש פשוט מבחינתי כי אני פשוט מתמגנט אל המג'נונה הזאתי, אבל בכל זאת אני סותם תפה.

אני מבלה יום וליל במחשבות,
מכאן מה הלאה? להתגבר?
אני לא נמשכתי למישהי ככה פשוט אף פעם.
אני מניח שאחת הסיבות שהגעתי לנקודה הזו היא שלא הייתי מספיק גברי איתה. אפשר לומר שהיא הצליחה כמה פעמים לדרוס אותי מילולית,בלי מענה ראוי מצידי, כך שהלהבה שהייתה בהתחלה דעכה לה.
לפני יומיים היא באה והתחילה לדבר איתי קצת. עניתי לה בצורה דיי מנפנפת "אחלה. סבבה. תעשי לי טובה, זה שטויות." והיא זזה, מניח שקצת הפריע לה כי היא מחפשת צומי מאנשים, והיא רגילה שהיא יכולה לבוא אלי ואני אתן לה מענה מתי שהיא רוצה.
אז פשוט שמתי STOP לסיפור הזה, כי הבנתי שזה יכול ללכת רק בדרך הזו של ההתחלה מחדש שהיא תבוא אלי. לצערי.

בקיצור,
אם יש לקוראי האתר משהו שהם יכולים לרשום כדי לייעץ בנושא אני מאוד אשמח.
יוני.