נשואים 10 שנים וגיליתי שהוא ניהל רומן, להתגרש?

מור בת 33 | כתבה את השאלה ב-12/04/15 בשעה 23:22

אנחנו נשואים 10 שנים והורים ל4 ילדים מקסימים.
כמו כל מערכת יחסים עברנו הרבה עליות וירידות...
לפני חצי שנה בערך היה השיא של הירידה ושקלנו אפילו להתגרש במשך חודשיים לא ממש תיקשרנו והתנהלנו בשביל הילדים הם עדיין קטנים ולא שיתפנו אותם בכלום מבחינתם הכל היה כרגיל.
המשפחה הקרובה ( הורים ואחים ידעו שאנחנו בכיוון של להתגרש) ניסנו ללכת ליעוץ וניסנו לעשות שלום בית וזה לא ממש עבד היינו כל הזמן רבים ( בעיקר על שטויות).
כשהגיע רגע האמת החלטנו שאנחנו לא מתגרשים ומנסים למרות הכל לפתוח דף חדש.
נסענו לסופש אבל עדיין משהו לא הרגיש לי שלם.
מס׳ ימים אחרי שחזרנו מהסופש חיטטתי לבעלי בטלפון וראיתי הודעה ממישהי שאני לא מכירה כתבתי לה הודעה חזרה ( כאילו שבעלי כותב את ההודעה ) וככה התגלה לי שהוא נמצא ברומן !!!
הרגשתי שהאדמה נשמטת מתחת לרגליי לא האמנתי למה שאני קוראת.. הם קבעו להיפגש באותו ערב.
לא התאפקתי באתי לבעלי בצרחות ושאלתי אותו מי זאת בהתחלה הוא ניסה להכחיש ולטעון שזאת ילדה שמקרקרת סביבו ( קטנה ממנו ב10 שנים) ומנסה לפתות אותו כמובן שלא האמנתי ביקשתי ממנו לקחת את החפצים שלו ולעוף מהבית.
אחרי שעה בערך שנרגעתי הוא חזר ופתח הכל...
הוא טען שהוא חשב שאין דרך חזרה ושאנחנו אכן מתגרשים והיא פשוט היתה במקום הנכון ובזמן הנכון.
הוא טען שחוץ מסקס לא היה שם כלום שלא היה לו רגש ובסך הכל היא סיפקה את צרכיו.
כששאלתי למה ברגע שהחלטנו לשקם את הזוגיות הוא לא חתך את הקשר איתה הוא טען שהוא כבר 3 שבועות מנסה לעשות את זה אבל הוא פחד שהיא תנקום או תבוא לספר לי וכי היא מבחינתה לא הסכימה לסיים את הקשר הזה ... עשיתי לו שחזור לווצאפ וראיתי את כל ההודעות ( היו שם דברים לא פשוטים לקריאה!) אבל אכן ראיתי שהוא כתב לה שהוא לא מתכוון להתגרש ושהוא מעדיף לסיים את זה כי זה לא מוביל לשום מקום וכו׳ והיא מבחינתה כתבה לו שהיא אוהבת אותו ואין לה בעיה להמשיך ולהיפגש בשביל סקס איתו והיא תעשה הכל כדי שהוא יהנה ויהיה לו טוב...
אנחנו כבר 4 חודשיים אחרי שהכל התפוצץ הוא התחנן שאסלח לו הוא הבין את גודל הטעות מאז הוא השתנה מקצה לקצה אבל אני בתוך תוכי לא מסוגלת להמשיך הלאה אני חוזרת לשם כל הזמן.
היינו ביעוץ אחרי המקרה ביחד ולחוד אבל עדיין הפצע פתוח כואב ומדמם.
האם יש פה מישהי שעברה משהו דומה?
איך ממשיכים ??

מה לעשות ?

להמשיך ביחד ולתת לזמן לעשות את שלו

להתגרש למרות הקשיים

להחזיר לו באותה מידה