מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

תפסתי את אחותי הקטנה שותה, לספר להורים? להעלים עין?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-11/04/15 בשעה 14:20

היי, אני כותב את מה שאני כותב נסער מאוד..
אחותי כיתה ילדה, בת 13 כיתה ח' איננה מבינה שום דבר מחייה.. פשוט גועלי..
תפסתי אותה באמת משמיים, לפתע באמצע שום מקום עם בקבוק וודקה היא ושני חברות שלה שותות. מיד לקחתי את הכוסות העפתי אותם ושברתי את הבקבוק ואמרתי לה עופי הביתה..
בעיקרון רק אני יודע על זה, היא עשתה את זה בסתר, רק ה' יודע לאן זה היה יכול להגיע.. היא הייתה באמצע הרחוב והיא וחברות שלה.. אני רק מתאר לעצמי אם אנס היה עובר לידן, מה לעזאזל הן היא הייתה עושה??? מסטולה וחסרת אונים! אני משתגע..
למען האמת אני אובד עצות.. היא קיבלה ממני בראש, היא בכתה מולי שעה וביקשה את סליחתה, אמרה לי כמה היא מצטערת ושהיא למדה את הלקח, תבינו.. אולי יכתבו לי אתה לא אבא שלה, נכון.. אני לא אבא שלה אבל אני אח שלה, אומנם מעולם לא יצא לי לגעת בכוס יין אפילו, ולא יצא לי לשען מעולם אבל אני יודע היטב מה עלול להיגרם כתוצאה מאלכוהול, אני נמצא בתוך כל זה.. רוב החברים שלי בחופשים כמעט כל יום שותים עם בחורות ומה שהולך שפשוט זוהמה אחת גדולה, דור מסריח! ואני לא רוצה שאחותי תהיה מהבחורות שברגע שיש בית ריק לידידים, הולכת שותה ומי יודע מה תעשה עם בחור מסוים בחדר רק בגיל 13!! אולי זה ישמע לחלקכם מוזר, אבל בחורות בגיל 13 כבר בגיל הזה נהיות מה שבחורות בגיל 20+ לא נהיות..
אני אינני יודע מה לעשות עם המידע שיש ברשותי, האם לספר להורים? האם להגיד לאחותי לספר להם בעצמה? האם להעלים עין ולקוות שהיא הבינה ולמדה את הלקח? אני לוקח בחשבון את העובדה שאם אני אספר להם, הקשר שלי ושל אחותי יתרחק ואני לא רוצה שדבר מהסוג הזה יקרה משום שיחסית לאח ואחות אנחנו קרובים... אחותי בסה"כ קטנה שלא יודעת את ההשלכות של זה, אבל מפה זה מתחיל.. מהכוס הקטנה בסוף זה יכול להיגמר על הריצפה ביום שישי שפדופילים סביבה.. אשמח לעצות.. תודה רבה!

מה לעשות?

לספר להורים

להגיד לאחותי לספר בעצמה

להעלים עין

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"