חיילת ביקשה שאחליף אותה בבסיס בחג השני, להסכים? מפחדת שתתנקם בי!

חן בת 19 | כתבה את השאלה ב-04/04/15 בשעה 22:38

היי לכולם,
אני משרתת בבסיס בצפון, עושה שבוע שבוע.
בתפקיד אנחנו ארבע בנות שבכל שבוע יש שתי בנות בבסיס ושתי בנות בבית ואז אנחנו מתחלפות.
את החגים אנחנו מחלקות שווה בשווה בינינו.
לפני כחודש כשהייתי צריכה לעלות לבסיס צצה לי בעיה דחופה שדרשה ממני להישאר בבית ואחת מהבנות שכבר הייתה בבסיס הסכימה להחליף אותי ולהישאר עוד שבוע.
הודתי לה ואמרתי לה שאחזיר לה את זה.
את ליל הסדר עשיתי בבסיס כי ככה יצא בסבב שלנו ובחג השני אני צריכה להיות בבית.
אותה חייל שהחליפה אותי לפני כחודש אמרה שיש לה משהו דחוף בבית והיא לא יכולה לעלות לחג השני ושאחליף אותה כטובה למה שעשתה לי לפני כחודש.
אני יודעת שהסיבה שהיא לא רוצה לעלות לבסיס זה בגלל שהיא רוצה לנסוע לאנשהו עם חבר שלה וכשהתכוונתי שאחליף אותה התכוונתי ליום שבת כלשהו ולא לערב חג.
זה ממש לא פייר כי גם אני גם רוצה להיות עם המשפחה שלי.
מצד אחד לא בא לי להסכים אבל מצד שני אני מפחדת שהיא תעשה לי פרצופים ותתנקם בי בדרכים משלה.
מה אתם חושבים שעלי לעשות? להסכים? לעמוד על שלי?

להחליף אותה?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"