כשקראתי בהגדה בעלי אמר ליד כולם: "דילגו עלייך בכיתה א'?"

איילת בת 26 | כתבה את השאלה ב-05/04/15 בשעה 00:57

אני נשואה לבעלי כשנתיים והשנה זו השנה הראשונה בה עשינו את חג הפסח עם משפחתו.
התארחנו אצל אמא שלו ויחד איתנו הגיעו עוד 35 בני משפחה.
במשפחתו של בעלי נהוג שכל אחד קורא קטע קטן מההגדה לפי סדר מקומות הישיבה.
הגיע התור שלי והתחלתי להקריא וכן, אני יכולה להעיד שקצת התרגשתי.
התבלבלתי בכל מיני מילים, דיברתי בטון נמוך ולא קראתי מושלם.
בעלי זרק לי הערה מול כל המשפחה שלו: "דילגו עלייך בכיתה א' אה?" וכל המשפחה צחקה.
אני מאוד נפגעתי והרגשתי שהוא משפיל אותי מול כולם וכמובן לא אמרתי מילה.
מאותו הרגע התעלמתי ממנו לגמרי וקשה לי להירגע,
אני צריכה ללמד אותו לקח ולנסות להחזיר לו כשהוא יגיע לארוחה אצל משפחתי? להתעלם ממנו? לדבר איתו? מה לעשות?

מה לעשות?

להחזיר לו מול משפחתי

לדבר איתו על זה

להתעלם ממנו

לא להתייחס לזה