אם אשים את התינוק בעגלה ורודה, זה יפגע לו בגבריות?

שירן בת 35 | כתבה את השאלה ב-30/03/15 בשעה 09:08

אני אמא לילדה בכורה בת 5 ובעוד כחודש צריכה ללדת את בני השני.
המצב הכלכלי שלנו לא כל כך טוב, אנחנו משפחה שחיה פחות מהממוצע.
אני ובעלי לא מרשים לעצמנו כל מיני מותרות וחוסכים עד כמה שאפשר.
לקראת לידת בני, שקלתי איפה אני יכולה לקצץ בהוצאות ובאילו מוצרים של בתי הבכורה אני יכולה להשתמש שוב.
יש אצלנו במחסן בבית, עגלה ששימשה אותנו כשבתי נולדה, היא במצב מעולה כאילו נקנתה רק עכשיו.
הבעיה היא, שהעגלה בצבע ורוד וזה לא מתאים לבנים.
השאלה שלי אם העובדה שאקח את בני בעגלה ורודה, יכולה לפגוע לו בעתיד בגבריות?
מעבר לכך לא כל כך בא לי לשמוע ביקורות מכל הסובבים למה אני משתמשת בעגלה ורודה לבן זכר?
אתם חושבים שאני צריכה להשתמש באותה עגלה או לחסוך בדברים אחרים ולקנות עגלה חדשה? אני לא רוצה שבני יפגע מזה בדרך כלשהי!

זה יפגע לבני בגבריות?

כן

לא, אין קשר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"