בת זוגי לבשה ג'ינס עד הברך שאסור לה! להיפרד ממנה?

יניב בן 24 | כתב את השאלה ב-29/03/15 בשעה 21:43

אני יניב אני גר במרכז ונמצא בזוגיות כבר 4 שנים.
אני במערכת יחסים עם מישהי יפיפייה, אבא שלי מלהק דוגמניות והיא הייתה שם היא איתי מאז שהיא בת 18.
בגלל שהיא כל כך יפה אני מאוד מקנא, יש לה גוף מטורף ואני יודע שכל פעם שמישהו מסתכל הוא נדלק עליה.
אחרי חצי שנה שהיינו ביחד אמרתי לה שאסור לה ללכת יותר עם בגד ים, היא רבה איתי והתווכחה אבל אמרתי לה שאם לא אנחנו נפרדים, וזה הכי לגיטימי וגם ככה הסברתי לה.. מה כולם צריכים לראות אותך עם תחתונים וחזיה?
עם הזמן היא לא מעזה לשים גינס קצר וחולצה קצרה והיא יודעת אם היא שמה אנחנו פשוט נפרדים וזהו!!
לא אוהב בנות חושפניות ולא רוצה שיסתכלו.. זה מאהבה היא יודעת
אבל לפני כמה ימים היה יום חם וחבר שלי ראה אותה עם ג'ינס עד הברך וצילם לי! והיא יודעת שחברים שלי מצלמים אותה ישר שהם פוגשים אז איך היא מעזה!!!
שדיברתי איתה היא אמרה שזה לא ג'ינס קצר.. מזה ההתחכמות האלה? אמרתי לה שהיא זונה ושתחזור מיד הביתה! איכס מגעילה!
אני שוקל להיפרד ממנה ממש עלתה לי על הסעיף!!!
גברים מה הייתם עושים?

להיפרד ממנה?

להיפרד

לא להיפרד