אני והאקס נפרדנו אך נשארנו יזיזים, מה לעשות עם עצמי?

גאיה בת 15 | כתבה את השאלה ב-28/03/15 בשעה 17:26

אני והאקס נפרדנו בגלל ההורים שלי ואנחנו נפגשים בסתר כל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו מקיימים יחסי מין אנחנו לא קוראים לזה יזיזים בל זה מה שזה
אני ממש אוהבת אותו והוא אמר לי שיש לו עדיין רגש אליי ואני כלכך רוצה לחזור אילו אבל הוא בחיים לא יתן לזה עד שאני יגור קרוב אילו ואנחנו גרים במרחק של שעתיים וחצי ברכבת
וקשה לי עכשיו ההורים שלי גילו ביום רביעי (ביום של אחרי הבחירות) לא שהיה זה שהיה לפניו שנפגשנו אז לקחו לי את הטלפון לחמישי שישי ושבת ולא כזה דיברתי איתו בזמן הזה רק מידי פעם מחברות או מהמחשב כשההורים שלי שחכו לנתק את האינטרנט הוא ידע על זה שלא היה לי טלפון אבל מאז ממש התרחקנו היום אנחנו היינו אמורים להיות שנה והייתה לנו תמיד מסורת ששולחים אחד לשני כל דרך מגילה ועושים איזה הפתעה וכלכך היה לי קשה אתמול ושלחתי לו שזה קשה לי כל העניין הזה והוא פתח ולא ענה
עכשיו בבוקר רשמתי לו איך אפשר להתנהג ככה עם בן אדם שעברת איתו כלכך הרבה ולשכוח את זה תוך שנייה
והוא פתח ולא ענה ואני פשוט לא יודעת אמרו לי לחסום אותו אבל אני מפחדת שהוא יחשוב שאני לא מתעניינת בו וימצא לו חברה אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי ועם כל זה