שלחתי לו הודעה ונגמר הקשר, יש בי תחושת פספוס, איך להחזיר אותו אליי?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-28/03/15 בשעה 21:25

היי..אז ככה, לפני כ5 חודשים הכרתי גבר, בן אדם מקסים, רדף אחריי כמה חודשים (אני בחורה קשה,לא בקטע סנובי פשוט לא סומכת כ״כ מהר) והראה שהוא 100% בעניין (למרות שפה ושם היו לי ספקות לגביו אבל נבליג) התחלתי לפתח רגשות אליו וכמובן שגם הוא אליי, ואני יכולה להבטיח לכם שזאת התקופה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו, בחיים לא אהבו אותי ככה ובחיים לא נמשכתי ככה לאופי+יופי של בן אדם. כשנפגשנו לא הלך כל כך טוב,הלא כ״כ טוב בה דווקא מהצד שלי,יש בי הרס עצמי..כל מה שעושה לי טוב אני פשוט הורסת או מרחיקה ולוקחת כמובן מאליו שהוא ישאר למרות הכל,ובאמת זה לא בכוונה רעה פשוט אין לי שליטה על זה, הוא התבאס/כעס עליי מאוד..רבנו המון..והחלטנו שלמרות הכל נתקן את מה שהיה, הוא חייל,עושה שבוע-שבוע, היו מספר ימים שפתאום לא דיברנו ככה שהרגשתי שאולי ירד לו ממני, אז שאלתי אותו אם יש סיבה לזה שיש בנינו קצת ריחוק..הוא אמר לי שממש לא והצבא והמשמרות מפריעים לו קצת אבל אין סיבה מסויימת וכן שהוא מודע לזה שזה יצר ריחוק אבל הכל טוב ושניפגש בקרוב. סבבה,לא כ״כ האמנתי אבל בסדר. דיברנו כרגיל והכל טוב ויפה..היינו אמורים להיפגש אבל פתאום הוא היה צריך לחזור לבסיס מוקדם מהרגיל ככה שזה התבטל. התבאסתי אבל לא אמרתי כלום. שוב פעם יומיים של נתק ואז הוא שלח הודעה (ביון שהיינו אמורים להיפגש) ב2 בלילה שהוא התגעגע המון וחשב עליי בדיוק ובגלל שהוא במשמרות לילה אז הוא לא שלח הודעה בבוקר, ושאני אדבר איתו מחר ולילה טוב.
מפה כבר זה באמת הרגיש לי תירוץ, ומעבר לזה לא היה לי כ״כ מה לענות אז השארתי את זה ככה. יום למחרת ב3 בצהריים רשמתי לו ״תשמע..לא יודעת מה איתך אבל אני הרמתי ידיים״ מפה לשם זה נחתך, הוא ראה תהודעה ולא ענה. עברו חודשיים ושבוע מאז ואין יום שאני לא מתחרטת על זה,יש בי תחושת פספוס שפשוט אוכלת אותי מבפנים, אני אולי כבר חודשיים במיטה ולא עושה כלום חוץ מלחשוב עליו,הורסת אותי המחשבה הזאת שפשוט איבדתי אותו ואני לא יודעת מה לעשות עם ההרגשה הזאת כי אני רוצה אותו בחזרה. מהיום שאחרי ועד עכשיו הוא לא התחבר לוואטסאפ ולא זמין בפלא ככה שאני חושבת שהוא החליף מספר או שהאייפון נדפק..יש לי אותו בפייס כמובן אבל מביך לשלוח הודעה..אני לא כזאת,ולשמוע ממנו שאין לו שום רגש כלפיי עכשיו ישבור לי את הלב. אני יודעת שבטח חלקכם ירשמו לי שזה יעבור לי עוד כמה חודשים ואין כ״כ ברירה. אני רוצה למצוא את הברירה, כי בוודאות אני אומרת שהוא הפספוס של החיים שלי,אני הרסתי את הכל בגלל התנהגות מחורבנת שכתוצאה מכך ירד לו ממני ומי ששבורה עכשיו זאת אני לא הוא..ראוי לציין שמההתחלה לא הרגשתי שלמה עם זה שנחתך אבל ציפיתי שהוא יגיד משהו..עצות בבקשה..נורא קשה לי.