חייבת לרדת במשקל אך קשה לי עם פירות וירקות ולהתמיד בספורט, איך לרדת?

שני בת 20 | כתבה את השאלה ב-27/03/15 בשעה 19:58

היי,הגעתי לפה כבר באמת במוצא אחרון ואני מקווה לקבל עזרה.
אני בת 20, 1.65 ס"מ ושוקלת 102.אני יודעת שזה מלא אז לא צריך להתחיל עם כל ההטפות על כמה שזה לא בריא וכל זה.אני מודעת למצב ומנסה לתקן אותו.
מאז שאני זוכרת את עצמי אני הלכתי לדיאטניות,עשיתי מיליון סוגי דיאטות ועוד ועוד.המבנה שלי הוא רחב אז אני יודעת שאני בחיים לא אראה רזה אבל אני רוצה לפחות להצליח להתקרב למשקל התקין שלי ואני יודעת שזו תהיה דרך ארוכה.
יש לי 2 בעיות עם הנושא.
הראשונה זה שאני לא אוכלת פירות וירקות כבר מגיל שנה בערך.כל פעם שאני מנסה לאכול אני ישר מקיאה את זה.אני באמת לא יודעת ממה זה קורה אבל באמת שמהחתיכה הכי קטנה של משהו אני מקיאה.
הבעיה השנייה שלי זה שקשה לי להתמיד בספורט.כל פעם אני מתחילה ומפסיקה אחרי כמה זמן.
אני כבר לא יודעת מה לעשות.
חשוב לי רק לציין שאני עושה את זה נטו בשביל הבריאות שלי.המראה פחות קריטי לי כי כל החיים גדלתי ככה והתרגלתי לזה ואני גם נמצאת בזוגיות מדהימה שחבר שלי כל הזמן אומר לי כמה שאני יפה וכמה שהוא אוהב את איך שאני נראית,אז גם לנסות לפתות את המחשבה שלי עם כמה טוב אני יכולה להראות לא יעזור לי במיוחד.
עצות מישהו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"