האם אפשר להיות רשום בשני בנקים שונים בו זמנית?

אנונימי בבעיה בן 21 | כתב את השאלה ב-26/03/15 בשעה 10:26

שלום. אני חייל בן 21 עוד כמה חודשים משתחרר מצה"ל. לא מזמן עברתי לבסיס יומיות והתחלתי לעבוד וכבר קיבלתי משכורת ראשונה ולאחר שהרבה זמן הייתי במינוס עכשיו אני בפלוס של כמה אלפים. עכשיו אני צריך הלוואה דחופה של 4-5 אלף שקל שזה סכום שאני בהחלט יכול להחזיר בכמה תשלומים אך הבעיה היא שבבנק שאני נמצא (הבינלאומי) הם די קמצנים ולא רוצים להביא לי הלוואה של יותר מ-2000 שקל. עכשיו נכנסתי לאתר של בנק מזרחי טפחות וראיתי שהם מלווים לחיילים הלוואה בסך 5,000 שקל + מאפשרים משיכת יתר בסך 6000 שקל ואני רוצה לעבור אליהם.

עכשיו השאלה שלי האם קודם צריך לסגור את החשבון בנק שיש לי בבינלאומי ואז לפתוח חשבון במזרחי טפחות או שאפשר לעשות 2 חשבונות בנק במקומות שונים בו זמנית??
אני לא רוצה לסגור את החשבון בבינלאומי כי המשכורת הצבאית שלי נכנסת לשמה ואין לי כוח לעדכן את הצבא ולחתום על 200 מסמכים ולחכות הרבה זמן לאישורים שלהם.

תודה

איזה בנק הכי טוב?

הבינלאומי

מזרחי טפחות

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"