אני הולכת לפקד על חברה של אחותי, לתת לה יחס שונה מכולן?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-21/03/15 בשעה 22:18

אני מפקדת של חברה של אחותי, לתת לה יחס שונה מכולן?
שלום לכולם, אעדיף להישאר אנונימית כדי לא לחשוף יותר מדי פרטים.
אני מפקדת של טירוניות כשבעה חודשים וכל הזמן מקבלת מחזור אחר של בנות.
התברר לי שבגיוס הקרוב, חברה מאוד טובה של אחותי מגיעה לעשות טירונות ואני אהיה המפקדת שלה.
אני מכירה את חברתה מאז שהייתה קטנה, תמיד היא הייתה באה אלינו וישר בינינו קשר מאוד טוב.
כרגע אני נמצאת בדילמה גדולה ולא יודעת איך להתנהג מולה,
מצד אחד אני צריך למלא את התפקיד שלי ולהשאיר את חיי הפרטיים מחוץ לצבא אך מצד שני לא נעים לי להתייחס אליה באופן קר, מתנשא ולשמור על דיסטנס.
אני לא יכולה להתייחס אליה כל כך יפה כי אז זה יעלה חשדות מצד הבנות בטירונות ויצור אפליה אבל גם קשה לי לעמוד מולה ולתת לה פקודות כאילו אני לא מכירה אותה.
אני סך הכל רוצה שהחוויה של הטירונות תעבור לה בכיף ולא קשה מדי.
איך עליי להתנהג איתה? לשתף את צוות המפקדות שעובד איתי? לבקש שמישהי אחרת תהיה המפקדת האישית שלה? מה לעשות?

לתת לה יחס שונה?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"