השכן פתח במקלט הציבורי של הבניין בית הימורים, לדווח למשטרה?

אנונימי בן 45 | כתב את השאלה ב-13/03/15 בשעה 23:30

השכן שלי בחור צעיר בן 25, תמיד היה ילד בעייתי.
בחודשים האחרונים היו מחנות מכוניות יקרות מחוץ לבניין שלנו והיו נכנסים למקלט הרבה בחורים ומסתגרים שם שעות.
המקלט הוא ציבורי ולא הפריע לי שהם יושבים שם, כל עוד הם לא עושים רעש.
זה מתנהל באופן קבוע, יציאה וכניסה של אנשים, מה שעורר מאוד את סקרנותי.
דרך שכן אחר הבנתי שמתנהל שם כבר כמה זמן בית הימורים.
אנשים מגיעים, משחקים ומהמרים על סכומים גדולים של כסף.
מאוד מפחידה אותי הידיעה שהבניין שלנו הפך למקום של עבריינים שמגלגל כספים ואני לא יודע לאן זה יכול להגיע.
לדווח למשטרה שמתבצע פה משהו לא חוקי? לבקש מהשכן להפסיק את זה? מפחד שהם יפגעו בי...

מה לעשות?

לדבר עם השכן

לדווח למשטרה

לעבור דירה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "