גיליתי שהשותף שלי הומו, לעבור דירה בגלל זה?

בני בן 25 | כתב את השאלה ב-06/03/15 בשעה 23:07

אני גר בתל אביב כבר שנתיים, לפני שלושה חודשים השותף שלי עזב את הדירה לטובת טיול בחו"ל ובמקומו נכנס שותף חדש, מישהו שאני לא מכיר אבל נראה מאוד נחמד.
הוא עובד בלילות ואני בבקרים ובקושי יוצא לנו להיפגש.
אתמול בבוקר כשקמתי לעבודה, הוא ישן בחדר.
ניגשתי למקרר להכין קפה וראיתי על המקרר פתק "בייבי, שיהיה לך יום מנצנץ אוהב אותך"
באותה שניה גיליתי שהשותף שלי הומו!
הוא לא סיפר לי את זה עד היום ומאוד נבהלתי.
אם לומר את האמת אני לא כל כך אוהב הומואים ולסביות, אין לי בעיה שיעשו מה שבא להם אך לא בדירה שלי.
אני מפחד שהוא יסתכל עליי, יציץ לי במקלחת או יגע בי מתישהו.
הוא חתום על חוזה ואני לא יכול להעיף אותו אך החוזה שלי נגמר עוד חודשיים.
אני מאוד אוהב את הדירה הזו, השכר דירה שלה לא כל כך גבוה והמיקום שלה הוא מרכזי בתל אביב, אך אם צריך אני אעזוב אותה בגלל השותף.
אתם חושבים שאני מגזים ואני צריך להישאר בדירה? לדבר על הנושא עם השותף?

מה לעשות?

לעזוב את הדירה

לדבר עם השותף

לנסות להעיף את השותף

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "