אין לי חברים ומפחד ממה שיחשבו עליי, מה יהיה בעתיד? אני בסדר בשביל העולם הזה?

עופר בן 18 | כתב את השאלה ב-06/03/15 בשעה 21:43

שלום לכולם אמרו לי שפה נותנים תגובה אנשים מבינים, אז תעזרו לי אני צריך אותכם.
אני נמצא בתקופה מאוד לא קלה בחיים!
שני אנשים עזבו אותי:
אחד בגלל שהוא שכח אותי ועזב לטובת אנשים אחרים. פשוט הפך למה שאני שונא בבית הספר.
והשני פשוט עזב מסיבות אישיות.
עכשיו אני רואה את עצמי בתור אחד שפסול כי אין לי חברים פסול בחברה חלש מדי כדי לשרוד בעולם הזה. כי תכלס אין לי עוד חברים חוץ מהם
אני טוב מספיק בשביל העולם!? תראו אותי באיזה מצב אני. אני לא יודע אם זה רחמים עצמיים או המציאות אבל קשה לי המחשבות לא עוזבות אותי על מה שאני ועל מה יהיה בעתיד.
אני רוצה לקבל את עצמי כמו שאני עם או בלי חברים!
אני אדם רגיש מאוד ואני יודע מה אנשים חשובים עלי בקטע הזה (שאין לי חברים).

הפסיכולוגית שלי אמרה שאני צריך לצאת עם מי אני יצא?
תמיד התביישתי להגיד שאני בלי חברים אבל עכשיו כאן אני רוצה להגיד את האמת.
כן אני עידו וכן אין לי חברים. ואל תגידו לי בבקשה להכיר מהשכבה אנשים כי אי אפשר אני נמצא בתוך מקום של מלא משופעים, אני בבית הספר קשה לי רע לי שם אז אני רק רוצה לברוח משם וקשה להכיר ככה.
לא אכפת לי להישאר בלי חברים עד הצבא אבל אני מפחד מזה מפחד מהשפחה מאנשים שישמעו על זה. שיחשבו עלי שאני לא יודע מה.
עכשיו אנשים ממהרים לחשוב שאני מוזר לפי מה שאני מספר אבל זה לא נכון. בכיתה אוהבים אותי לא אוהבים אבל אין להם בעיה איתי. אני מצחיק תמיד אומרים לי. אבל מתחת למסיכה שאני שם כל בוקר מסתתר אדם שקשה לו נורא עם הנוער של היום עם בחרה הזאת .
אני מרגיש שדיברתי קצת בבלגן אז אחרי כל זה אני רוצה לדעת מה אתם חשובים?
מה אני עד כדי כך גרוע?
ואם יש כאן אדם שהרגיש או מרגיש כמוני אני ישמח לדבר איתו לקבל טיפים על איך לשרוד להמשיך, וגם לדעת שאני לא היחיד יעזור לי נורא. (לא בקטע רע)
אני מרגיש חסר כל תקווה לחיים. ייאוש רציני.
ולמה אני חלש כי שני אנשים שעזבו אותי גרמו לי לוותר על עצמי ועל כל תקווה.
תודה לכולם תודה רבה!