דתי וקשה לי שעוד לא חוויתי מגע עם נשים, להכיר מישהי ולקיים איתה יחסי מין?

דוד בן 25 | כתב את השאלה ב-05/03/15 בשעה 17:02

שלום לכולם.
אני דתי בן 25,מחפש את אישתי..אבל עדיין לא מצאתי,ובגלל זה אני כותב פה..

ומכיוון שאני דתי,בחיים לא יצא לי לקיים יחסי מין עם מישהי.,או כל מגע אחר עם אשה..

אין לי גם את הבעיה להתחיל עם מישהי,להכיר ומהר מאד להגיע למגע..

אני נראה ממש טוב,חברותי,בריא בנפשי..אני באמת רואה בעצמי כאדם טוב מהרבה בחינות..

תמיד מנעתי מעצמי קשר עם בנות כי ידעתי שזה לא טוב,ושזה ישפיע על חיי המשפחה שלי..שזה נוגד את רצון הבורא. וכמובן שאני עדיין נמנע מלהכיר(בשביל מגע)..
אני יוצא עם בנות..אבל למטרת חתונה בלבד..
אני ממש מתמודד עם היצר,אני ממש רוצה כבר את החוויה הראשונה של הנשיקה,אני כבר ממש רוצה לפרוק את היצר שלי..
פחות או יותר אני יודע מה זה יחסי מין מסרטים שראיתי,לא שאני רואה פורנו או משו כזה..
יצא לי לראות יחסי מין,אז בדמיוני אני יכול טיפה לשער את החוויה..
בקיצור,כרגע אני לא משחרר את הרסן..מבינים?
כאילו,אם הייתי נשוי אז לא הייתי כותב פה..

אני ממש מאמין וחזק בדת,אבל בקטע הזה אני ממש רוצה לפרוק..
מגיל קטן אני זוכר את עצמי שהיה לי משיכה חזקה למין..ותמיד התמודדתי..
תמיד אמרתי לעצמי שאני יתחתן וזהו..אבל אני עדיין לא מוצא,וזה די קשה..

אני ממש מתלבט אם לשחרר ולהכיר מישהי(אפילו חילונית..) לקשר(לא לנישואין) ותוך כדי גם ליחסי מין ולחוות סוף-סוף את החוויה המדהימה הזאת של המגע או..שאני ממשיך במקום שאני נמצא בו היום ולא פורק,וזה ימשיך ללוות אותי..
אני מאמין שאם אני יקיים יחסי מין,למרות ההנאה הגדולה שבדבר יהיה לי ממש מצפון..
עד עכשיו שמרתי ועכשיו אני ייפול?

אשמח מאד לתשובתכם..תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"