אני אוכל לנשק אותו בנשף? אומרים שכולם עושים מלא שטויות, זה נכון?

נערה בת 17 | כתבה את השאלה ב-27/02/15 בשעה 17:09

אז ככה, אני ביב ויש איזה מישהו מהכיתה שאני דלוקה עליו כבר שנה ובחיים לא דיברנו. אני ביישנית והוא ממה שאני רואה לא פלרטטן או מדבר עם בנות, אני אפילו לא יודעת אם הוא התנשק. שלחתי לו הודעה בחופש לפני יב והוא לא זרם וכשהתחילו הלימודים ועד עכשיו, מעולם לא החלפנו מילה. רק מבטים. די ירד לי ממנו וחשבתי שזה כי לא היה במה להתעסק אבל אוף חברות שלי נתנו לי לצפות שוב פעם ולפתח ציפיות. אומנם זה היה בצחוק אבל אני לא מפסיקה לחשוב יל זה מאז, הן אומרות שבנשף אני יכולה לתקוף כי בנשף סיום כולם עם כולם ועושים מלא שטויות ושאני אנסה להיות איתו ואפילו לנשק אותו(קיצוני)
מישהו יכול לספר לי איך הולך להיות בנשף? באמת כולם עם כולם? באמת תהיה לי אפשרות לנסות לעשות משהו בנוגע אליו? או שכדאי להרגיע ציפיות?
הייתי מעדיפה שהנושא הזה יישכח והן לא יזכירו לי אותו:(