רוצה לטוס לחו"ל וללמוד משחק אך רוצה קריירה מוצלחת, מה לעשות?

מיני בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/02/15 בשעה 13:27

שלום לכולם.
אני בת 21, אחר צבא ופסיכומטרי, והתכנון שלי עד עכשיו היה ללכת ללמוד באוניברסיטה, כנראה פסיכולוגיה. אבל לאחרונה התחילו להתרוצץ לי כל מיני מחשבות בראש... העניין הוא שאני מוזיקאית ושחקנית, וחשוב לי לציין שאני טובה. אני לא אומרת את זה סתם או בקטע של התנשאות... תמיד בבית ספר שיחקתי בתפקידים ראשיים בהצגות, עשיתי בגרות בתאטרון ובמוזיקה וכו. אבל אני בחורה די ריאלית, או יותר נכון תמיד הייתי ריאלית.. והיה לי ברור שעדיף ללמוד מקצוע בטוח. אבל לאחרונה התחילה לבעור בי ממש אש.. תשוקה אפילו. יש לי חשק לטוס לחול ולנסות ללמוד שם משחק או משהו כזה. אבל מצד שני אני רוצה שתהיה לי קריירה מוצלחת ומשחק/מוזיקה זה לא מקצוע בטוח... מה לעשות? אני ממש מבולבלת ואשמח לעצות. תודה!

האם ללכת בעקבות החלום?

כן, לכי אחרי הלב

לא, עדיף להיות איאלית וללכת על בטוח

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"