אחי מארח שתי בנות בדירה שלו, אני מגזימה? באמת קורה שם מה שאני חושבת?

האחות המשוגעת בת 22 | כתבה את השאלה ב-20/02/15 בשעה 12:57

יש לי אח שאני אוהבת מאוד, אבל בכל מה שקשור לבנות הוא קטסטרופה. זה גם פגע בי לאחרונה, כמו שזה פגע בי רבות בתיכון כשפחדתי להביא חברות הביתה כי הן היו נדלקות על אחי החתיך. אירחתי שתי חברות מחו"ל ביחידת דיור שההורים שלי נתנו לי לזמן הלימודים, שצמודה ליחידת דיור של אחי הסטודנט. הכימיה שלהן עם אחי הייתה מידית שפשוט נדחקתי הצידה כבר בהתחלה. אחי האידיוט שכב עם שתיהן. לא ביחד, או שכן, אני לא יודעת ולא רוצה לדעת. אני פשוט יודעת שהן רבו, ומסתבר שזה עליו. אף אחת מהן לא רצתה להפסיד אותו, אז יצא שהייתי כמו גננת. הוא נהנה מזה מאוד. ראיתי איך הוא מחמם אחת, מפלרטט איתה, עובר לאחרת, גורם להן לריב, גורם להן להתעצבן עליו ואז להתנצל, והוא כל הזמן עם החיוך הממזרי הזה שלו כובש אותן, והן, "סתומות", אוהבות את העינוי הזה. שתיהן מבריקות ונבונות, לכן הסקתי שהן נהנות מזה בדיוק כמוהו. אמרתי להן שעם כל הערכתי אליהן שפשוט ימצאו מלון כי אני לא יכולה עם זה, לא מתאים לי הריבים האלה וכל המשחקים האלה, לא מתאים לי שהיא לא רוצה לישון איתה באותו חדר, ושהן לא רוצות לאכול ביחד, היא השתמשה לי בזה, היא נגעה לי בזה, אכלו לי, שתו לי. הן הבינו בלי יותר מדי דרמות, אבל נחשו איפה הן הלכו להתגורר ביחד, פתאום מפויסות? אצל אחי בדירה. אני לא תמימה, אני לא מאמינה שהן החליטו להתפייס ועכשיו שלושתם מנהלים קשר אפלטוני אצלו בדירה. אני לא יודעת מה הולך שם, אבל מחשבות מטרידות של שלושתם בסיטואציות מיניות עולות לי בראש ואני נגעלת. אני לא סוטה, זה הגיוני לחשוב את זה, נכון? אנחנו בארוחה והם יושבים מולי ואני חושבת איך זה מתאפשר טכנית לעשות את זה... כאילו, אתם מבינים. אני נגעלת מעצמי על המחשבות האלה. הלוואי והייתי תמימה וחושבת ששלושתם משחקים מונופול או משהו עד השעות הקטנות של הלילה. גברים, אני יודעת שזאת פנטזיה שלכם. אין לי בעיה, באמת שאין לי. אני לא יודעת מה אחי עושה איתן בלילה, אבל על מחשבות אי אפשר לשלוט. אני לא רוצה שהמחשבות האלה יהיו אצלי בראש, לא רוצה לדמיין את אחי בסיטואציות מיניות! איך אני מוחקת את זה מהראש ומהתודעה? לאחרונה זה גם מתחיל לצוץ לי בראש כשאני עם החבר שלי, ואז אני בכלל מוצאת את עצמי נחרדת. בבקשה, עזרה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"