מרגישה שאיני ראויה לאמת של אף אחד ושמרחמים עליי, קשרים כנים עדיין קיימים?

אבג בת 25 | כתבה את השאלה ב-19/02/15 בשעה 11:21

אני מרגישה שאין טעם לנסות לפתח קשרים עם אנשים .כל קשר שהיה לי או יש לי או נגמרו ברע (או שזה באמת נגמר ברע או שהייתה התנתקות טבעית שגרמה לי להרגיש כאילו הם לא אוהבים אותי וחושבים עליי דברים שליליים) או מתנהל בצורה לקויה.
אני עדיין בקשר עם האקס.
כשהיינו ביחד הרגשתי שהוא מעוניין במישהי אחרת והוא לא מוכן להתוודות ומה שהכי פגע בי שהוא לא מוכן לספר....קשה לי להשתחרר מזה...מאוד. לפעמים כשאנחנו מדברים הדבר היחידי שעובר לי בראש הוא שאני פשוט לא ראויה לא לאמת שלו ולא לאמת של אף אחד אחר.
החברה היחידה שיש לי מעוניינת בעיקר בעצמה וזה נראה כאילו היא מחפשת דברים שונים בחברות ממה שאני מחפשת. לא מרגישה כאילו אני יכולה להגיד לה הכול..למרות שפעם הרגשתי.
רוב הזמן מרגיש לי כאילו שניהם עדיין בקשר איתי כי אני לבד ובתקופה ממש מסריחה והם מרחמים עליי.

האם קשרים כנים וחסרי פילטר עדיין קיימים? מערכות יחסים שבנויות על כנות?
חוסר שיפוט והבנה?
אולי אני הבעיה..ואני צריכה להפסיק להתלונן.. להאמין לכול מילה שהאקס אומר בנושא ההוא למרות שהראש אומר אחרת... ואולי כדאי לי להתאים את עצמי לחברה היחידה שלי?
או שזה הכול סרטים וכדאי לי להתחיל לשחק גם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"