משחקת במשחקי רשת, למה האנשים שלא מישראל נבהלים או מקללים אותי?

הדר בת 18 | כתבה את השאלה ב-12/02/15 בשעה 14:13

אולי זאת שאלה מיותרת אבל תמיד רציתי לקבל תשובה ברורה שמסבירה למה כל האנשים בחו"ל כמו אמריקאים, יפנים, ועוד.. בורחים מאיתנו אחרי שאנחנו אומרים מי אנחנו?
בזמן הפנוי שלי אני משחקת בהרבה משחקים שקשה למצוא ישראלים שם, לצאטים הפסקתי להיכנס אחרי הפעם השנייה כי ישר השפילו אותי וקיללו אותי אחרי שידעו שאני מכאן. אז במשחקים יש גם שם צאט אם רוצים לדבר, וקרה לי יותר מ5 פעמים ששאלו אותי מאיפה אני ואחרי שאני עניתי הם ברחו.. תמיד הייתה שתיקה ורואים איך שהם עוזבים את החדר במשחק או עושים סמיילי מבוהל ונעלמים גם.. ואני נשארת עם עיניים פתוחות המומה ואני אומרת לעצמי ש.. למה הם עוזבים אותי?
אני לא בן אדם רע אנחנו לא אנשים רעים בכלל אז למה הם בורחים עוד לפני שהם ניסו להכיר?
הם פשוט בורחים כאילו איימתי עליהם עם סכין או משהו..

למה הם מתנהגים ככה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"