אבא אמר לי להוריד את הבגדים והתחיל לגעת בי

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-01/04/13 בשעה 00:29

אוקי בהתחלה זה ממש ממש ממש קשה לי לספר את זה ובבקשה תנסו לעזור לי מה לעשות...
אוקי אז בגיל 12 בערך אמא שלי נפטרה מסרטן .
מאז אבא שלי עצוב ומעוצבן כל הזמן לא מוכן לשחרר וגם אני כמובן הייתי הכי קשורה לאמא שלי.
אז לפני שנה בערך עכשיו אני בת 14 אז אבא שלי היה מעוצבן מהעבודה
והוא בא ואמרתי לו מה קרה למה אתה מעוצבן והוא התחיל לצעוק עליי מה איכפת לך מי את בכלל וכל זה ממש התעצבן ואז הוא אמר לי להוריד תבגדים הוא אמר שהם מלוכלים והם לא ..
אז הורדתי כי פחדתי מהעצבנות שלו ואז הוא התחיל לגעת בי והלהוריד את המכנס ותחתונים וממש התחלתי פשוט לבכות ולעמוד בלי לזוז בכלל
ואז פשוט אמרתי לו די בבקשה תפסיק די!!!
והוא המשיך ואז צעקתי עליו ואמרתי לו דיייייייי כברררררררר
והוא הסתכל עליי וראה שהעיינים שלי עם דמעות אז הוא עצר ופשוט עמד ככה בלי לזוז בדיוק כמו שאני הייתי
אז פשוט לקחתי מהר את הבגדים שלי ורצתי החוצה ואין לי לאן ללכת אמא אין לי אבא אין לי כבר בגלל מה שקרה...
סבתא אין סבא אין אין לי לאן ללככת אז הלכתי לחברה שלי לישון ואז יום אחרי באתי הבייתה ואבא שלי שכב על הריצפה עם בקבוק וודקה לידו והשתכר .ניסיתי להעיר אותו שפכתי עליו מיים ווגררתי אותו לחדר שלו וכיסיתי אותו בשמיכה .
והלכתי לחדר שלי ועכשיו אני לא ממש מדברת איתו כבר שנה ואפילו יותר..
להשלים איתו ?או לא?
תודה לעונים:)

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2013-04-01 12:35:09

וואו תודה רבה על התמיכה אתם ממש ממש עזרתם לי אני השלמתי איתו היום והוא אמר לי שהוא ממש מצטער על כל מה שהוא גרם לי והוא לא מבין למה הוא עשה את זה ..ואמרתי לו שהוא בטח ממש מתגעגע לאמא שלי וכל זה והוא ממש נדהם ממני לטובה...
והוא אמר שהוא אוהב אותי ועכשיו הכל בסדר ובגיל 18 אני יעזוב את הבית ואסתדר איכשהו..
תודה רבה אתם מדהימים.!!!
שמור עדכון