רוצה לצבוע את השיער אבל חושש מהתגובות, מה לעשות?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-21/01/15 בשעה 18:35

היי לכולם,אני די מתלבט מצד אחד אני מת לעשות איזה צבע כזה בקטנה בשיער גוונים טבעיים כאלה בהירים שיתנו לי יותר אור לפנים...יש לי שיער קצוץ ושטני אבל כהה יש עוד שבועיים אירוע משפחתי גדול מאוד ואני רוצה להיראות במיטבי ולהיראות הכי טוב שאפשר הגרסא הכי טובה של עצמי אני גם מתכונן לאירוע חושב על איך אני יראה מה אני ילבש אני חושב אפילו ללכת לספא לעשות עיסוי לשחרר מתחים ...אני באמת רוצה להשקיע ולהיראות טוב...זה אירוע חשוב מאוד אח שלי מתחתן ..מצד שני אני חושש מהתגובות שיצחקו עליי או משהו או שזה מביך ללכת למספרה ולבקש את זה ושיעשו לי גוונים בשיער מול אנשים..אני יודע שיש מלא בנים שצובעים תשיער שלהם אפילו לצבעים יותר בולטים ומבהירים תשיער שלהם ...אבל אני ממש רוצה לעשות את זה אני רוצה לשנות תלוק שלי ובמיוחד שזה אירוע ראשון שאח שלי מתחתן מבין כול האחים ואני ממש רוצה להיראות טוב...מה לעשות?

ללכת על זה או לא?

כן

לא

רק אם זה יתאים לך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"