מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

ריקודים זה כושר טוב, האם יש גברים שחושבים ככה ואוהבים לרקוד?

לין >שם בדוי בת 18 | כתבה את השאלה ב-29/12/14 בשעה 15:58

היי אנשים , אני חייבת לשתף אותכם ,ולהתייעץ איתכם ..

אני בת 18 , אני נורא אוהבת לרקוד , ריקוד זה החיים שלי
בעיקר ריקודים לטינים ספרדים , זומבה , זה עם המון קצב משחרר נורא
וריקוד חופשי כזה , וריקודים קיזומבה מי שמכיר .. ריקודים בזוגות
לא כולם מכירים אותי כמשהי שרוקדת , או אוהבת לרקוד
לא יודעת למה אני מתביישת , אבל חברות טובות וליד משפחה
אני לא מתביישת לרקוד , וחברות מפרגנות לי נורא שאני רוקדת מדהים.
והייתי פעם בזומבה ולצערי לא המשכתי בזה , מתה לחזור לזה.
לא יודעת למה אני לא חוזרת לזה , גם פעם היה לי חלום להיות רקדנית.
היום אני לא יודעת עד כמה זה חלום – אבל אני יודעת שאני תמיד אוהב לרקוד.

בקיצור , אני נורא אוהבת גם רקדנים , אוהבת גברים שיודעים לזוז .
ואני רואה המון סרטים / קליפים ביו טיוב של אנשים שיודעים לרקוד.
הלוואי והייתי מוצאת אחד כזה ,האם באמת קיימים גברים שאוהבים לרקוד? שיודעים לזוז?
ומתחברים לסוג שאני אוהבת , או שאין כאלה ? לפעמיים מרגישה שאני חייה באשליה .

זו מן פנטזייה כזו , כנראה גם מאהבתי לריקודים כאלה , וכנראה גם מסרטים שאני רואה
אני רואה המון סרטים שיש שם ריקודים , כמו סטפ אפ , רוקדים ברחובות , רוקדים בשניים .
נורא אוהבת.

אגב זה אולי גם הספורט היחיד שאני בעיקר עושה ככה שזו גם הסיבה שאני אוהבת, זה שורף הרבה , וזה גם לעשות ספורט וגם להנות אז למה לא לשלב את שניהם ביחד?
הייתי רוקדת קבוע כמעט כל יום לבד בבית , עכשיו רוקדת מידי פעם

עכשיו גם יש שאלות .. בעיקר פונה לנשים וגברים .
יש לי אנשים וחברות שאמרו לי שגברים שרוקדים זה הומו , ואני לגמרי לא מסכימה
אז מה דעתכן בנות / נשים ?

גברים שרוקדים זה הומואים ?
ויש כאלה שגם אוהבת גברים שיודעים לזוז ?

יש גברים שכן אוהבים לרקוד ? בקטע של ממש יודעים לזוז

גם אני מכירה גברים שלא רוקדים כי הם בעצמם חושבים שריקודים זה להומואים
וזה מוריד מהערך שלהם אם הם יירקדו .. למה לחשוב ככה? ממש מעצבן ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"