איך להעיף את אמא שלו מהרקע? היא מתנהגת כמו המאהבת שלו

חסוי בת 25 | כתבה את השאלה ב-22/12/14 בשעה 18:08

הבעיה שלי היא כזו
אני מנהלת מערכת יחסים מזה שנתיים עם גבר מדהים בגילי שאני אוהבת אותו מאוד. רואה אותו איתי בהמשך החיים וכך גם הוא
ברגע שנכנסתי אליו הביתה בהתחלה אמא שלו הייתה מאוד נחמדה וחביבה והיום אני מגלה את הפרצוף האמיתי והצבוע שלה. אני מרגישה שהיא לא הכי מתה עליי למרות שהיא מתייחסת באובר נחמדות אליי ובאובר יחס לפעמים כשאני מגיע אליו הביתה
אני יודעת שהיא לא אוהבת אותי כי היא תמיד מתקשרת אליו לשאול מתי הוא כבר בא הביתה שהוא נמצא אצלי.אפשר לומר אפילו מאיצה בו לחזור הביתה והיתה סיטואציה שחברים הציעו לו לצאת לידה והוא סירב כי היינו אמורים לצאת ביחד ואז היא שטפה לו את המוח על זה שהוא לא תמיד צריך להיות איתי והוא צריך גם חברים
ובקיצור היא םשוט מתנהגת כאילו היא המאהבת שלו. תמיד רוצה שהוא יהיה בבית וקרוב אליה
מה הפתרון להתנהגות החולנית הזו? עם הבן האחר דיש לו חברה היא לא נוהגת ככה