חברות שלי ממש קנאיות כלפיי, הן לא נותנות לי להתחבר לילדים אחרים!

מישהי בת 13 | כתבה את השאלה ב-05/12/14 בשעה 13:47

היי, אני בכיתה ח ואני ילדה שלאף אחד אין בעיה איתה. לא מקללים אותי, וכולם מדברים אליי ומתייחסים אליי יפה ואני גם מאוד נחמדה ואוהבת לעזור לכולם, מה שעושה אותי חביבה על כולם כמו שחברות שלי אומרות. אז יש לי שתי חברות טובות אבל לא רציניות. החברות שלנו זה רק צחוקים וזהו, אין שום שיחות ושום רצינות אבל אני עדיין אוהבת אותן. הבעיה היא שהן די מוזרות ותמיד כשהן מדברות הן צועקות ולא שמות לב, כל הזמן מקללות (לא אותי) והילדים לא אוהבים אותן.. הבעיה היא שהן ממש מרחיקות אותי מכולם. תמיד כשאני מפתחת שיחה עם ילד או ילדה הן פשוט מושכות אותי וכאילו לא נותנות לי להתחבר עם אחרים.. וגם לכל חוג שאני הולכת הן נדחפות וזה ממש ממש מציק לי, כי אני לא אוהבת להיות אך ורק איתן. כי גם בחוגים יש לי חברים וידידים והן תמיד רוצות שאני אהיה איתן, וגם בבית ספר. איך להפסיק את זה? אני ממש אוהבת אותן אבל אני גם רוצה להיות עם חברים אחרים ולא להיות מקובעת רק איתן.. מה לעשות?