אני לא רואה איך אני ממשיכה מכאן, אני שונאת כל כך הרבה דברים

משתנה בת 20 | כתבה את השאלה ב-08/11/14 בשעה 18:33

אני לא יודעת איך לקרוא לזה, אם זה דיכאון, אם יש לי איזו מחלת נפש, אולי חוסר איזון הורמונלי. מה שבטוח שזה בא והולך לתקופות כבר כמה שנים ואני לא יודעת מה לעשות.
אני בתקופה ארוכה שאני פשוט לא אוהבת את עצמי. לא מרוצה מעצמי. מרגישה כלום ושום דבר, כולם נראים לי חכמים יותר, שמחים יותר, חיים יותר, צבעוניים יותר ממני.
שום דבר לא נראה לי בר השגה, לא להכיר חברים וחברות חדשים, לא למצוא בן זוג שיאהב אותי ויתייחס בכבוד ואפילו דברים קטנים כמו לצאת בסוף שבוע ובאמת להנות.

מהרגע שאני פוקחת את העיניים בבוקר ועד שאני הולכת לישון בלילה אני לא מרוצה.
לא מהאנשים מסביבי, מהבורות, מחוסר הבנה, חוסר סבלנות, מביקורתיות, אני כל הזמן רואה את השלילי בדברים, מתעצבנת המון, לא נהנית, לא רגועה, אימפולסיבית.
ההתנהגות הזאת יוצאת ממני בצורה כל כך טבעית שאני באמת מפחדת לחשוב שזו באמת אני.
ועל סמך כל הפרטים האלה הגעתי למצב שאני שונאת את עצמי.
אני שונאת להרגיש שאני נלחמת כל יום מחדש בשנאה עצמית.
אני שונאת לשמוע שאני נראית כמו דוגמנית ומנגד להרגיש כמו הדבר הכי מכוער בעולם. אני שונאת להרגיש טיפשה, לשמוע מחברות שאני נראית ממורמרת.
אני שונאת להיחשף, שונאת להכיר, שונאת להתמודד עם ביקורת.

אני שונאת כל כך הרבה דברים מחוץ לי, וכל כך הרבה בפנים שאני כבר לא בטוחה שאפשר לתקן את כל זה.
כבר שנים שאני קוראת ולומדת על העצמה אישית, עשיתי וניסיתי כל מה שהיה לי אומץ בשביל להתחיל לסלול איזה קצה של דרך לקבל את כל מה שאני ולשפר את מה שאני יכולה. וזה הולך צעד קדימה ושניים אחורה. אחרי כל תקופה של הסתגלות לעוד הרגל חדש שסיגלתי לעצמי, נגמר לי הכוח ואני חוזרת להרגלים ישנים.
אני יודעת שאני חייבת לקבל עזרה כי אני יודעת בדיוק ממה אני רוצה להיפטר, נמאס לי לחיות עם כל השליליות והמרירות הזאת ואני פשוט לא רואה את האור.
אני מרגישה שאין שום דבר בעולם שיגרום לי לאהוב את עצמי, ושככל שזה ימשיך ככה יהיה יותר קשה לצאת מזה.
אני כל הזמן מרגישה צורך להשתנות והמחשבה שאף אחד לא מכיר באמת את מה שקורה לי בפנים הורסת לי את כל התקווה.
אין לי נטיות אובדניות ואני לא חושבת על מוות, אני פשוט מרגישה שאני דופקת לעצמי את החיים, הורסת כל פוטנציאל לאהבה, לרגישות, לכנות ונקלעת למעגל נוראי של ציניות וסגירות. מה אני עושה מכאן?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"