תקועה בחיים האלה, לא מתחברת לבני אדם

אחת שלא רוצה לעשות כ בת 18 | כתבה את השאלה ב-07/11/14 בשעה 16:54

אז ככה, אני בת 18 סיימתי תיכון ועכשיו אני עושה שירות לאומי, אני גרה בבית, מה שלא עשיתי כבר 5 שנים כי למדתי בפנימיה, וטוב שכך. זה פשוט נורא, אני לא אוהבת את בעלה של אמא שלי וזה בלשון המעטה, יש לי שתי חצי אחיות שדורשות הרבה, לא יודעת מה עם השאר, אבל בכי של תינוקות מכניס אותי לסטרס לא נורמלי, אני מתחילה לרעוד ולבכות, אני נהיית פשוט חסרת אונים, עם הזמן זה השתפ, אבל זה עדיין עושה לי רע, אמי ובעלה רבים הרבה, כמעט כל יום צעקות וקללות, רע לי, אני שונאת את החיים איתם זה גם מזכיר לי איך שאמא שלי ואבא שלי רבו כל הזמן, זה פשוט גומר אותי ואני שוקלת על לוותר על מקומה של משפחה בחיי בעתיד, יש לי הרבה בעיות חברתיות, אני לא מתחברת לבני אדם, אני לא יודעת איך לדבר איתם והם מצדם מסתכלים עלי כעוף מוזר, מאז גיל 15 הנורא השתפרתי מאוד בקטע הזה, אבל הדרך כל כך ארוכה. יש לי את הטריכוטילומניה, תלישת שערות שקצת מציקה לי, אבל אני מקווה להתגבר לבד על זה, מה שכנראה הכי כואב לי זה שאני פשוט לבד, החברה היחידה שהיתה לי גרה רחוק וזה מרגיש כאילו כולם התבגרו והמשיכו בחייהם בלעדי, להכיר אנשים חדשים, להתחבר אליהם זה בשבילי קשה שרק לחשוב על זה גורם לי לרצות לברוח, בחיים לא היה לי חבר, אני לא מסוגלת להסתכל לגברים בעיניים ורק מלדבר אני אתחיל לגמגם, אני עושה לעצמי כל כך הרבה פאדיחות עם התכונות הנוראיות האלה, אני מרגישה שאם אני לא ישנה פה משהו מהר, אני הולכת לזרוק את החיים שלי לפח, מצד שני אני כל כך ילדותית ועצלנית, אני מאוד מיואשת מעצמי ומהעולם, הלוואי והייתי יכולה להוולד אחרת, הלוואי והייתי כמו רוב הישראלים, יודעים לדבר, פתוחים, בטוחים בעצמם, ערמומים ומניפולטיביים, אבל אני לא ואני פאקינג 3 שנים משנה את עצמי וזה בכלל לא משנה כלום, אני בספק אם מישהו יוכל לעזור לי, אבל אומרים שלכתוב זה עוזר, אז... אני מצטערת שאתם צריכים לקרוא את כל החרא הזה, יש אנשים במצב יותר גרוע, משום מה זה עדיין לא מנחם אותי, סליחה ..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"