פטיש לכפות רגליים של אישה

עומר בן 17 | כתב את השאלה ב-17/02/13 בשעה 18:02

היי קוראים לי עומר ואני בן 17 , אז ככה החלטתי לפתוח פה כי אני מאמין שיוכלו לעזור לי פה אנשים אני לא הומו ברוך ה' ולא שום דבר כזה , אבל יש לי פוט פטיש שזה בקצרה הערצת כפות רגליים של אישה ,
אני אוהב כפות רגליים של אישה זה הפטיש שלי ,
יש אנשים שיש להם פטיש לחזה ענקי , חזה קטן , תחת קטן , שמנות , רזות , בלונדיניות ועוד לי יש לכפות רגליים
רק של נשים.
אני אוהב גם חזה , תחת וכל מה שגבר נורמאלי אוהב , אבל אני גם מאוד אוהב לראות כפות רגליים ,
ואני אוהב ללקק ולנשק כפות רגליים מטופחות למרות שלא ניסיתי עד עכשיו.
אני ניסיתי הרבה פעמיים לשכוח מזה,אבל הבנתי שאני אוהב את זה,אני אוהב לנשק וללקק כפות רגליים של אישה , לא בקטע של השפלה או משהו כזה,לא יותר מדי אובססיבי , פשוט לנשק כף רגל מטופחת ויפה.
אני בגיל הזה שזה בערך סוף הגיל התבגרות אני מאוד מפחד בהקשר לעתיד שלי,אני לא יודע איך אני יהיה עם בנות הזוג שלי עם הסטייה הזאת,אני לא יודע מה הם יחשבו עליי ועוברות לי מחשבות שחס וחלילה בגלל הפטיש הזה אני לא יתחתן אף פעם כי בנות לא ירצו להיות איתי רק בגלל הפטיש הזה,אני לא יודע איך הם יקבלו את זה,יש לי הרבה שאלות ואני ממש מפחד שלא יהיו לי הרבה או אם בכלל בנות זוג בעתיד בגלל הסטייה הזאת,אני בסה''כ באמת אוהב רק כפות רגליים של נשים אני אוהב גם חזה וכל מה שגבר אוהב,אבל בנוסף לזה אני אוהב כפות רגליים זה הפטיש שלי.
חבר שלי פעם אחת ראה במסמך טקסט במחשב שלי סרטון של כפות רגליים והוא אח''כ צחק עליי וזה גם הוריד לי לא מעט את הבטחון בקשר לפטיש,
זה הוריד לי גם את הבטחון העצמי לדבר עם בנות , ואני חושב שאני עושה מזה יותר מדי אבל אני באמת מפחד מהעתיד,
אין לי אם מי לדבר על זה וזה הפעם הראשונה שאני מדבר על זה לא רק עם עצמי.

כל פעם מחדש אני מפחד לדבר על הפטיש שלי בציבור ובפרט בפני נשים מפני שאני חושש מתגובות לא רציונות ומתגובות של דחייה.

בגלל זה אני פונה אליכם יש פה נשים שעברו קצת בחיים אני מאמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על [לבנות] גבר שאוהב את הכפות רגליים שלך , שהיה רוצה ללקק / לנשק / מסאגים והיה מפנק לך את הכפות רגליים תמיד [כמובן בלי לשכוח מהחיים הזוגיים ולא להיות כל הזמן רק על הכפות רגליים ] , היית זורמת עם זה היית נותנת לו להנות מזה ?

סרטון שקצת יסביר לכם למה אני מתכוון [ מצטער למי שזה הגעיל אותו או משהו ] : http://www.youtube.com/watch?v=NTqK5qdlEhU

תודה רבה לעונות ולעונים שיעזרו ושיהיה לנו אחלה של שבוע ..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"