חסמתי מישהו בוואטסאפ, הוא יכול לגלות שחסמתי? מה להגיד לו?

דנית בת 22 | כתבה את השאלה ב-30/09/14 בשעה 15:56

יש איזה גבר (לא יודעת אם אפשר לקרוא לו גבר כי הוא מתנהג כמו ילד) שהיה לי איתו משהו, נפגשנו כמה פעמים, הוא נתן הרגשה שזה לכיוון רציני, אחרי זה התחיל לעשות קטעים מסריחים והבנתי שזה לא בשבילי.
אחר כך התחלתי לסנן אותו פה ושם ולענות לו בצורה יבשה והוא מצידו היה ממשיך לשלוח הודעות פלרטטניות רק בשביל שאני אענה לו ואנפח לו את האגו.
אז החלטתי לחסום אותו.
אני בטוחה שמאז הוא ניסה לשלוח לי הודעה ופשוט ראה שלא עניתי (כי מתי שמישהו חוסם אותך יש וי אחד ולא שניים)
היום הוא התקשר אליי ועשה לי צלצול ניתוק. (אין לי מושג למה וגם לא חזרתי אליו)
אז חשבתי.. יכול להיות שאולי אם אני חוסמת מישהו בוואטסאפ הוא נחסם גם בטלפון? (זאת אומרת, כשהוא מנסה להתקשר זה ישר שולח אותו למענה הקולי או משהו כזה.. ולי זה פשוט מראה שיחה ממנו?)

יש לו גם את הפייסבוק שלי... במידה והוא שואל אותי אם חסמתי אותו מה לענות?
אני שונאת להיות ככה רעה אבל הוא לא השאיר לי ברירה. (יש לציין שאנחנו סוג של שכנים ככה שיש מצב גדול שגם ניתקל אחד בשני מתישהו בחוץ...)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"