לא מצליח למצוא קשר, מרגיש בודד ורע לי. מה עושים?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-10/09/14 בשעה 08:31

לא טוב היות האדם לבדו.

מאז ומעולם העולם התבסס על קשרים זוגיים. אף פעם לא באמת הצלחתי להגיע לקשר זוגי. אני אמנם לא בן 80 אבל כבר בגיל שלי זוגות שוכבים.. אני לא רץ אחרי זה, אבל זה כן חסר לי מאוד. חסר לי המגע הנשי, הרוך, ההעשרה הזאת של קשר זוגי בחייו של בנאדם. אני לא מבין מה לא בסדר. אני כן נראה טוב, משתדל להשקיע ולטפח את עצמי. אף פעם לא הייתה לי ידידה אמיתית. כזאת שמתקשרים אליה כשרוצים לפרוק. אני חבר של אנשים במצב דומה לי - אנחנו מאוד לא קרובים לבנות, הכוונה אנחנו טובים ביחד כבנים, אבל אין לנו ממש בנות שיושבות איתנו. כל הריחוק הזה מהמין השני עוד יותר מעמיס עליי וגורם לי לתחושת דיכאון.

תמיד היה נדמה לי שבנות רוצות אותי מאוד. הצעתי למישהי שאני מכיר לצאת איתי, היא אמרה שהיא לא מעוניינת בחבר כרגע. ופוף העולם שלי התנפץ לי בפנים. כל האגו ירד ברצפה. אני לא יודע איך לשבור את המעגל הזה שאני נמצא בו. לפחות, שחררתי. אני לא רוצה אותה יותר. ישנה בחורה אחרת שהכרתי במסגרת אחרת, והצעתי לה להיפגש, היא אמרה שהיא עובדת באותו יום. לא רציתי לרדוף. אם היא מעוניינת, אני אומר לעצמי, היא תחפש בכוח להיפגש איתי. גם פה טעיתי בזיהוי ושוב פעם הביטחון ירד.

אני עומד להיכנס למסגרת צבאית אינטנסיבית אבל אני מרגיש שאפילו בתוכנה לא אמצא בחורות מעניינות, כי זה תפקיד שבד"כ חרשנים עושים. אני לא מסוגל לגשת לבחורה שאני לא מכיר ברחוב ולהתחיל איתה. זה לא מרגיש לי נכון. אני קודם רוצה להכיר את הבחורה באיזושהי מסגרת, ואז להציע לה לצאת, אחרי שכבר הכרתי את האופי שלה תקופה מסויימת. זה פאק שתמיד היה לי.

בכל התקופה האחרונה, במיוחד בחופש, אני מרגיש בודד, ורע לי.
רע לי לבד, אני רוצה את הזוגיות הזאת, חסרה לי מאוד.
סוג של פריקה.. אבל אשמח גם לעצות..