מסיבת רווקות ילדותית עם המון צביעות האוויר, המחשבות שלי נכונות?

סיון בת 32 | כתבה את השאלה ב-07/09/14 בשעה 17:06

חברה מהתיכון מתחתנת,,אחנו לא קרובות מאוד אבל נשאר סוג של קשר,,
בהתחלה כלת השימחה רצתה להשכיר וילה בת"א ודרשה מכל חברה שתשלם 500 שח ,,והיא ירדה מהרעיון כי הבינה כניראה שלא לכולן יש את הסכום הזה,,
אז בסוף זה היה באיזה לופט ,,וכל אחת הביאה 200 שח,,ומשהו לאכול,ומתנה כמובן
כשהגעתי הכל היה מקושט בבולבולים ,,ואלכוהול וכיבוד קל,,
אחכ הגיעה מפעילה עם על מיני משחקי בנות דבילים כאלה, והיינו גם צרכות לומר כל אחת מה היא הכי אוהבת אצל הכלה,, היה באוויר המון צביעות ואני הרגשתי אי נוחות
כי ליפני המסיבה , החוגגת כעסה וצעקה על כמה בנות,אני אחת מהן,, שאף אחת לא עוזרת לה בתכנון המסיבה,,ואף אחת עוד לא נתנה לה את הכסף לקנות את כל הדברים שהיא צרכה,,,היא פשוט מסוג הבנות שמתכננת דברים על גב של אחרים ומצפה שכולם יעמדו דום לכבודה, אני אישית לא אוהבת התנהגות כזאת,,ודרישות כאלה, גם אני מתחתנת בקרוב,, ואני מתביישת לדרוש שקל מחברות שלי ,,וגם ככה לא אוהבת להיות מסמר הערב,, אני מתכננת מפגש צנוע באיזה מסעדה ושלום על ישראל,,,,,,האם המחשבות שלי נכונות? שאני חושבת שהיא חוצפנית עם כל הדרישות שלה? אני לא איזה הורסת מסיבות אבל לא מתה על כל הצומי הזה שבנות מסויימות דורשות שהן חוגגות משהו,,,,, לדעתי זה ילדותי ופתטי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"