קשה לי בזוגיות למרות האהבה, האם להיפרד? האם להישאר ולסבול?

אילון בן 19 | כתב את השאלה ב-30/08/14 בשעה 10:45

שלום שמי אילון,

אני עם חברה שלי בערך 5 וחצי חודשים,
בתחילת הזוגיות האהבה פרחה, מבין שאר החברות שהיו לי, אותה באמת אהבתי,

היא הצהירה בפני כי יש לה הרבה ידידים, יותר מחברות, הדבר אינו הפריע לי בהתחלה.
אולם גיליתי שהיא נפגשה עם מישהו שהיה בניהם משהו, גם אם זה למטרת שיחה, אבל זה היה בשעות הלילה.

היא לא הרגישה צורך לספר לי על הדבר כיוון שלא קרה כלום לדבריה,
אחרי זמן מסוים החלטתי לספר לה על זה שהדבר מפריע לי, היא בשלה הביעה התנגדות ולא הסכימה לא לחזור על מקרים כאלו בעתיד.

הבעיה אצלי שאני רואה ומדמיין מצבים במקרה הגרוע ביותר כחלק ממנגנון הגנה שהתפתח אצלי למטרת מניעת פגיעה כללית והדבר משפיע עליי רגשית ותפקודית.

לא הפסקתי לחשוב על המקרה, שאם היא תיפגש עם ידידים אחרים, אולי שהם יגרמו לה להרגיש משהו וינסו לנשק אותה או לנצל אותה מינית והיא בכוונה או לא בכוונה, תזרום איתם.

הדבר פגע לי קשה באמון איתה, אני לא סומך אליה ולא מאמין לפעמים לדברים שהיא אומרת שכוללות פגישות עם ידידים, כי היא לפעמים מעגלת את האמת בכל התחומים.

המחשבות הללו מציפות אותי בכעס, תסכול ועצבים, לא נותנות לי מנוח, וגורמות לי לחשוב רק הדברים השלילים בזוגיות איתה.

בנוסף לכך, קיימים בנינו המון ויכוחים, היא אדם מאוד שלילי ומאמינה שכולם רוצים לפגוע בה, והיא גורמת לי הרבה כאב מתוך זה שאני אוהב אותה.

חשבנו בעבר על פרידה, אבל אנחנו אוהבים אחד את השני

מה לעשות?

להיפרד?

כן, היא לא שווה את הסבל שתחווה בעתיד

לא, תן לזה עוד הזדמנות, אולי המצב ישתנה