השכן וחבריו צפו בי מהחלון כשהייתי עם חזייה וחוטיני, טיפשה!

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/08/14 בשעה 00:05

אני כזאת טיפשה.כזאת מטומטמת פשוט!!!!! אני עושה טעויות מפגרות ואחר כך מתחרטת עליהן...תמיד קורה לי :(
אמא שלי ואני גרות יחד רק שתינו, היא גרושה ואין לי עוד אחים. אז אני מרשה לעצמי להסתובב בבית איך שבא לי- שזה אומר חוטיני וגופייה או לעיתים גם חזייה וחוטיני...אין כל בעיה עם זה. ככה אני מרגישה הכי בנוח. מה גם שאני רוב היום לבד בבית ככה שזה גם לא באמת משנה.
אמא שלי הזהירה אותי לא להסתובב כך בסלון כי יש לנו מרפסת שמש שדרכה אפשר לראות את המרפסת של שכנים שלנו שגרים דלת ליד.
אני אמרתי לה שזה לא משנה ושגם ככה אם אני בבית ולא יוצאת למרפסת אז השכנים לא יכולים לראות אותי...אוי כמה שהייתי בטוחה בזה. למרות שידעתי שיש לנו בסלון מליון חלונות ענקיים..עדיין ברוב טיפשותי ותמימותי המשכתי ללכת עם ביגוד מינימלי מאוד בבית ולעיתים גם בלי חלק עליון של החזייה. הכל כדי להרגיש ״משוחררת״. חשבתי שממילא אנחנו גרים בקומה גבוהה יחסית,11 אז אף אחד לא יכול לראות כלום.
לפני כמה ימים הייתי בסלון עם חוטיני וחזייה, דיברתי בדיוק בפלאפון והתהלכתי ברחבי הסלון. זו הייתה שיחה מאוד טעונה עם ידיד שלי שבמהלכה רבנו וצעקנו אחד על השני קצת... באמצע כל הדרמה הזאת אני פתאום מביטה לבחוץ ורואה את שכן שלי (בן 20) ועוד שני חברים שלו יושבים במרפסת ומביטים בי, מצחקקים, מדברים ביניהם.
כשהשכן קלט שהבחנתי בהם הוא קרץ לי. אני בטוחה שהסמקתי מאוד באותו רגע. האמת שמאוד התפדחתי. אני מכירה את השכן הזה כבר הרבה מאוד שנים, מאז שאנחנו ילדים והאמת שהוא די עושה לי את זה.
בקיצור ממש התפדחתי והלכתי ישר לחדר להתלבש.
לא יצא לנו לדבר מאז..לי ולשכן. יצא לנו להפגש איזה 2 דקות בלובי שבהן הוא זרק לי ״היי מה קורה?״ וכל אחד המשיך לדרכו.
מן הסתם מובן לי שזאת לא הפעם הראשונה שהוא רואה בחורה עם תחתונים וחזייה אבל זה עדיין ממש מפדח. ומה אם חברים שלו והוא צפו בי כמה פעמים ולא שמתי לב? מה אם הם צילמו אותי?
סורי על החפירה הייתי חייבת לפרוק.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "