לא יכול לשכוח את האקסית, איך להפסיק להיות אובססיבי לגביה?

דניאל בן 22 | כתב את השאלה ב-11/08/14 בשעה 21:55

אני לא יכול לשכוח את האקסית , נפרדנו לפני כשבועים ....
נפגשתי עם בחורות אחרות ואני פשוט חושב עליה כל הזמן , גם בזמן שאני שוכב עם אחרות אני חושב על האקסית שלי
כל הודעה שהיא כותבת לי אני מתרגש בכאילו אני בן 4 , אני חייב לציין שאנחנו מדברים פה ושם ....
אני לא יודע מה לעשות ? איך לשכוח אותה
אני לא מסוגל להיות עם אחרות ... אני לא רוצה לדבר עם אחרות , ואני חייב לציין שיש לי יחסית הרבה בחורות אבל אני לא רוצה להיות עם אף אחת מהם כי אני לא מפסיק לחשוב עליה .. כבר נמאס לי מהרגשה הזאת
- אני מרגיש שאני אובססבי וזה כבר מתחיל להפריע לי במהלך החיים שאני חושב עליה כל הזמן
אני עד עכשיו חושב שהיא תחזור אלי אבל אני אני יודע שהיא לא תחזור
- מה אני צריך לעשות ? בשביל לשכוח אותה
תמיד אמרו לי לצאת עם אחרות - עובדה זה לא עזר לי ....
איך לשכוח אותה ? ולהפסיק להיות אובססבי לגביה