לא אוהבת את אמא של בן זוגי ולא רואה סיטואציה שמביאה לי נכד, מה הייתם עושים?

בדויה בת 23 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 16:59

אני לא אוהבת את האמא של בן הזוג שלי.
לא לשפוט בבקשה
בקצרה הכי שאפשר האישיות שלה נרקסיסטית, יש לה הפרעות נפשיות מאובחנות, הרווחה לקחו לה את הילדים ובן זוגי בניהם מגיל 0 והם לא גדלו אצלה. אחרי שעבר את גיל 18 נזכרה בו ונהייתה אובססיבית אליו. פשוטו כשמשמעו וכל מה שכלול בזה
הוא מבחינתו הדחיק את הכל ורוצה לשמור על הקשר איתה כי הוא דם מדמה למרות כמה שפגעה בו.
אני ממש מרגישה שמערכת היחסים שלו איתה פוגעת גם בנו כזוג, הוא לא מבין זאת כי הוא לא יודע מה זה קשר הורה ילד תקין.
הוא היחיד מהילדים שבקשר איתה.
דיברתי איתו על זה המון והוא דורש ממני לקבל את הסיטואציה.
אני מפחדת להתקדם הלאה בזוגיות לחתונה וילדים, ושאני אביא לה נכד. וזאת סיטואציה בעיניי שלא תקרה, לא סתם הרווחה התערבו בואו נגיד ככה. לא אסבול קשר כזה.
אני באתי ממשפחה נורמטיבית לגמרי ולפעמים זה נורא קשה לי להכלה.
מה הייתם עושים? מפרקים הכל רק בגלל זה או בולעים את הצפרדע ומקבלים?
אני אוהבת אותו מאוד אבל אני מפחדת לחשוב על עתיד משפחתי איתו כשהיא כלולה בזה.
רוצה לשמוע חוות דעת של אחרים

האם לתת לזה להשפיע ולהפרד?

כן

לא

זה לא כזה פשוט