יש לי פטיש מיני על נקודות חן כשהן שלי, מה עליי לעשות?

אדם בן 18 | כתב את השאלה ב-09/05/24 בשעה 16:28

שלום לכולם ןאני בן 18 רווק . כן כפי שראיתם בכותרת יש לי פטיש מיני על נקודות חן. אבל על הנקודות חן שלי.. אני כל הזמן מדמיין בסיטואציות המיניות שלי את הנקודות חן ומישהי שאני נמשך אליה מינית מנשקת לי אותם ...
אבל זה עוד כלום הפטיש הזה ממש חזק וזה עוד מילדות אתן כמה דוגמאות:
מישהו מוריד חולצה , ויש לו נקודות חן במקומות מסוימים בגוף.. אני מדמיין שיש לי את אותם נקודת חן כמו שיש לו .. אני פשוט מדמיין שיש לי את אותן נקודות חן בגוף שלי או בגוף מפותח ושמן שאני מדמיין ומפנטז שיש לי
ב. אני מאוד רזה , ואני כל הזמן מדמיין שיש לי גוף שמן יותר עם מלא נקודות חן ואני יכול לקבל אורגזמה מכך .. אם יש לאנשים מסוימים נקודות חן באיזשהו מקום .. אני מדמיין שיש לי גם את אותם נקודות חן בגוף השמן והצאבי שאני מדמיין שיש לי ..
אני מלא מדמיין על הנקודות חן שלי ואני מקבל זקפה ואורגזמה מכך .. וכמובן בפנטוז מיני עם אישה .. שאני מדמיין שהיא מנשקת לי את הנקודות חן או נוגעת בהן . אני אפילו מתחרמן מלדמיין שאני מדבר על כמה נקודות חן יש לי ..
ובנוסף יש לי עוד פטיש שהוא לדמין מישהו אחר שהוא לא אני מקיים יחסי מין עם אותה אישה שאני נמשך. ואני מדמיין שהיא גם מנשקת לו את הנקודות חן שיש לאותו אדם אחר.. ממש פטישים מעורבבים ביחד
אשמח לעזרה ולעצה .. מה עליי לעשות? זה פטיש משמעותי מאוד .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"