נגע לי באיבר מין,הייתי המומה ולא האמנתי שילד ככ קטן יטריד,איך הייתי צריכה לפעול?

נגה בת 26 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 15:24

בשבת האחרונה יצא לי ללכת במגרש המשחקים בשכונה שלי. החלטתי בשביל הכיף להתגלש במגלשה. בגלל שלבשתי שמלה מיני, יצא ככה שכשהגעתי למטה השמלה שלי עלתה והאיבר שלי היה חשוף. פתאום בא ילד אולי בן 8 ונגע בי ישירות באיבר מין. נבהלתי וצעקתי 'מה אתה עושה' אבל הוא צחק וברח משם. הייתי המומה כי לא האמנתי שילד כזה קטן יטריד אותי. פשוט ברחתי משם. גם ככה יש גברים שמשום מה רואים בי כאובייקט מיני, וגם קרה שהטרידו אותי בדייטים, אבל לדבר כזה לא ציפיתי.
איך הייתי צריכה לפעול? האם עלי להתלונן על אותו ילד? או שבכל זאת להעביר את זה כי הוא רק ילד וזה לא כזה חמור כמו שאני חושבת?
וגם מפריע לי למה כבר בגיל כזה ילדים מתנהגים ככה? למה לא מחנכים אותם?

האם באמת הוטרדתי בצורה שאני חושבת

מדובר בילד וזה לא כזה חמור

זו הטרדה לכל דבר וענין

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"