שכבתי במיטה בלי יכולת לזוז עם הזיות כאילו הידיים זזות וחפצים במיטה, שיתוק שינה?

Refaelnis בן 26 | כתב את השאלה ב-09/05/24 בשעה 15:15

SP והזיות לפרקי זמן ארוכים

שלום, אני די רגיל לזה עד עכשיו אני מקבל SP לעתים קרובות מאז שאני ילד אבל זה תמיד נמשך כמה דקות ובדרך כלל כשאני מתעורר אני פשוט רואה שחור ולא יכול לזוז, ולפעמים אני מקבל אותם כש אני נרדם עם סוג זה של חלומות צלולים. אבל לאחרונה נראה שהם החמירו.

ועוד משהו, אני חושב שהתחלתי להרגיש כמו התקפי חרדה או פאניקה כי עם כל הדברים האחרונים שקורים בחיים שלי כספומט פלוס כל המלחמה והדברים כאן בישראל לא עוזר... נסה להירדם, אבל יש לך הרבה מחשבות, אבל בסופו של דבר, כשאני לאט לאט אוהב להיסחף בדרך לישון, אני יכול להרגיש שאם אני נרדם, אני לא יכול לזוז ואני מנסה להילחם בזה עד שאני סוגר את עיניים והפעם זה נמשך יותר מדקה או שתיים..

בהערה צדדית יש לי את הדבר הזה שלעתים קרובות אני יכול לשלוט בחלומות שלי אין לי SP או משהו אני פשוט יודע שאני חולם ואני יכול לשלוט בזה וזה מגניב אין לי בעיה עם זה

אבל מה שקרה היום היה ברמה הבאה שאפילו החלטתי לחפש את זה ומצאתי את אתר הזה והחלטתי לנסות את מזלי

כשזה התחיל היום בהתחלה שכבתי במיטה שלי אבל לא יכולתי לזוז ואני נשבע שהיו לי הזיות כאילו הרגשתי את הידיים שלי זזות וכאילו הרגשתי חפצים שונים על המיטה שלי. ובסופו של דבר שהבנתי שזה לא אמיתי זה הפך לחלום, אותו אחד שהיה לי בפעם הקודמת, זה היה כמו פרק שני, נשבע. אבל כשניסיתי להילחם בזה, העיניים שלי התחילו לרוץ כלכך מהר שחשבתי שהן יתפוצצו, התחלתי להרגיש לחץ כבד כאילו מישהו מוחץ אותי כזה כאילו מישהו דוחף לי את החזה, הלב שלי דפק ממש מהר זה נמשך שעה וחצי כשהתעוררתי סוף סוף הדופק שלי עדיין היה גבוה, נשבע שכאבו לי העיניים והרגשתי את המתח הזה בגולגולת עם כאב ראש. איזה סיוט זה היה אני לא יודע אם ללכת לרופא או משהו

לא יודע אם זה התקף חרדה או שיתוק שינה או שניהם בייחד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"