לא מדברת עם אבא שלי מסיבות מוצדקות אבל אוכלת את עצמי, מה לעשות?

מייה בת 19 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 14:44

שלום לכולם
אשמח לתגובות מה אתם הייתם עושים
אני יתחיל מזה שהילדות שלי לא היתה פשוטה החויות שלי עם אבא שלי בחיים לא היו הכי טובות אבא שלי הוא אדם אלים מילולית בעבר גם פיזית למרות שבתוך תוכו הוא אדם טוב ואחד הרגישים יש לי גם חויות טובות איתו בחיים אני לא אשקר אבל המצב לא היה קל היתה תקופה שהוא הורחק מהבית ולא היה בבית שנה ההורים שלי רצו להתגרש אבל אנחנו הילדים לא הסכמנו ועשינו מרד ובסוף הם נשארו ביחד המצב כן השתפר בינהם אבל עדיין נשאר לא טוב לפני שנתיים אבא שלי התמוטט וזה היתה תקופה שהוא פגע בי במשהו מסוים ולא דיברתי איתו ובאותו יום לפני שהתמוטט הוא ממש ניסה לדבר איתי ולהשלים איתי ולא הסכמתי ואז הוא התמוטט כמו שאמרתי עבר החייאה והיה במצב קריטי ועברנו תקופה לא פשוטה כשנה שבמהלך כל התקופה הזו אני ואמא שלי עשינו הכל בשבילו לא ישנו בלילות היינו לידו שעות מוטטתי את עצמי בשבילו באמת עצרתי את החיים שלי ונתתי את כל כולי ואז הוא חזר הביתה היום המצב שלו עדיין קשה אבל יציב הוא נכה וסיעודי אבל מאז שהוא חזר הוא "שכח" את כל מה שעשינו בשבילו הוא מדבר אל אמא שלי איך שבא לו למרות שעדיין היא עוזרת לו בהכל היא בוחרת לשתוק ולא להגיב למילים הפוגעות שמדבר אליה כמו מכשפה שטן וכ"ו שזה שלעצמו מרגיז אותי כי אני לא חושבת שאישה צריכה לשתוק שמדברים אליה ככה ואז הוא התחיל לדבר גם אלי לא יפה הפסקתי לדבר איתו אחר כך סלחתי לו ונתתי שוב הזדמנות ודיברנו שוב אבל הוא ממשיך לפגוע והיחס שלו לאמא שלי מזעזע ולא מכבד אז הפסקתי לדבר איתו לחלוטין וזה כבר כמעט חודשיים וטוב לי אני מגנה על עצמי מפגיעה לא בא לי לתת את הלב שלי שוב ולקבל כאפה ובאמת נהיה לי חיים רגועים אבללללל יש לי מצפון יש בי פחד הרי הוא לא בריא בכלל אם פתאום יקרה משהו... לא בא לי שזה יגמר ככה ולמרות הכל כואב לי עליו אני יודעת שהוא לא אדם רע אני מפחדת שהיה לי אחר כך יסורי מצפון הייתי מאד רוצה קשר בריא ויציב איתו עם כבוד אבל נראה שזה האדם ואי אפשר לשנות אותו אז מצד אחד אני רוצה לשמור על עצמי מצד שני כן חשוב לי להיות בקשר איתו מה עושים????

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"