איך לא לקנא שלבת זוג יש עבר מיני ולי אין כי שמרתי את עצמי למרות שהיו לי אופציות?

Shlomo בן 18 | כתב את השאלה ב-09/05/24 בשעה 14:11

אני מצד אחד לא רוצה לשפוט אותה כי היא עברה הרבה
בפעם הראשונה היה אונס בגיל קטן יחסית
לאחריו היה עם האקס שלה שנפרדה ממנו מיד לאחרי זה כי התחרטה על זה
היה אחרי זה עוד סטוץ אחד כנראה שהיא לא ממש זוכרת מה היה ועם מי זה היה
אזור מחוק בגלל הסמים אבל ככל הנראה היה פעם אחת
ולאחרי זה היה לה סטוץ עם חבר אחד שלי פעם אחת שלאחריו ניתקה איתו קשר כי נגעלה ממנו, זה גם הבנתי קרה בהשפעת סמים וכשהיא הייתה גמורה בלילה והכל, בהסכמה כמובן אבל עם חרטה

בכל מצב כשנכנסנו לזוגיות היא העלימה ממני את הפרט שהיא הייתה איתו ורק בהמשך התגלה
והחלק של הסטוץ הלא ידוע גיליתי דרך הודעות שפשוט היא אמרה שם מתי היה הפעם האחרונה שלה כשהמחזור שלה איחר פשוט וכאילו עשיתי 11

עכשיו בתכלס יש לנו חיבור מטורף ועכשיו היא השתנתה וכאילו הפסיקה עם הסמים וגם ממש התבגרה
כאילו הכרתי אותה לפני שנה לפני כל הסטוצים ואז היא רצתה לצאת איתי ולא רציתי כי כאילו לא הייתי מוכן לזוגיות אז וגם היא לא הייתה כ"כ בוגרת
ולאחר שנה התאים
בסופו של דבר אני ממש אוהב אותה והיא איתי ותומכת בי ומסתדרים מטורף והקשר שלנו פצצה והתקשורת מטורפת, ממש מדברים על הכל ומסתדרים פיקס
אבל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"