גדלתי בבית חילוני ורוצה להתקרב לדת ולה׳ אבל לא יודעת איך, עצות?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-09/05/24 בשעה 12:18

אני גדלתי בבית חילוני ותמיד הייתי חילונית שלא מאמינה בה׳. בשנים האחרונות אני כן מרגישה שאני מאמינה באיזשהי ישות קוסמית אבל לא מאמינה בישות ששופטת אם אני בח אדם טוב או לא לפי איך שאני מתלבשת והאם אני שומרת כשר או לא וכו וכו.
אבל לאחרונה אני כן מרגישה שזה משהו שאני אשמח להתנסות בו, להתקרב. אני חושבת שגם אם אאמין זה בדרך שלי, ואני חושבת שאם ה׳ קיים הוא לא שופט ובשבילו כל השתדלות היא משהו לא?.
אבל כמו שאמרתי גדלתי בבית חילוני מאוד ואני לא יודעת מאיפה להתחיל, איזה ספר קונים בשביל להתפלל ואיך מתפללים בכלל?
אני לא יודעת כלום ואשמח לכמה עצות בשביל ההתחלה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"