לא מצליח להשיג את התנאי קבלה לאונ' ושוקל לוותר, איך להרים את עצמי וללמוד נכון?

מיואש בן 24 | כתב את השאלה ב-09/05/24 בשעה 11:20

שלום לכולם,
אז ככה. עשיתי בגרויות ישר אחרי השחרור וקיבלתי ציונים נמוכים מאוד, לאחר מכן נגשתי לפסיכומטרי וגם שם נכשלתי יחסית למה שאני צריך, עשית טעות וחזרתי לבגרויות במקום להתמקד במשהו אחד ושיפרתי את הבגרויות אבל עדיין לא לציון שאני צריך.
משום מה עשיתי שוב בלאגן ונרשמתי לעוד פסיכומטרי שם השגתי את הרב תחומי שאני צריך אבל בגלל הסיבה שאני צריך סכם כמותי גבוה, אני רוצה לבן גוריון, נרשמתי למבחן סיווג שלהם, נתיב לאקדמיה וחלופה לכומתי וגם שם כבר נכשלתי.
מיואש ולא יודע איך להרים את עצמי, מוטיבציה להצליח קיימת אבל כנראה אני לא יודע איך ללמוד כמו שצריך או לנהל את הזמן שלי. עכשיו יש לי לעשות את הקורס הזה שוב פעם או פסיכומטרי ואחר כך לעלות את הבגרויות פיזיקה ומתמטיקה שלי שוב. כלכך מיואש שאני לא יודע אם אספיק בכלל לאוקטובר 25 כי לבגרויות הקיץ הקרובות לא אספיק אז זה אומר שרק שנה הבאה אוכל לעשות בקיץ פיזיקה מה שאומר שלא יקחו לי את הפיזיקה לסכם שאני צריך ולא אעמוד בתנאי הקבלה.

מתנצל אם לא הייתי מובן.
האם ללמוד בגיל 26 זה מאוחר?
ואיך להרים את עצמי וללמוד נכון.
מציין שמכללה זה לא אופציה מבחינתי, מסיבות כאלה ואחרות.
תודה לכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"