כול הזמן מנסה להטיף ולעקוץ אותי וזה כבר נמאס, מה היא רוצה ממני? זה מקנאה?

רוזין בת 26 | כתבה את השאלה ב-08/05/24 בשעה 14:38

היי,

אני עובדת במקום עבודה בחצי משרה ומדי פעם משלבת תעבודה בעוד מקומות בסוף החודש יוצא לי משכורת נורמלית . אבל זה נראה מאוד מציק לאחת העובדות איתי כול הזמן מנסה להטיף לי וכאילו "בטובתי" מציעה לי לחפש עבודה במשרה מלאה בכדי "להרוויח בצורה נורמלית" לטענתה. ומספרת לי שהיא עובדת בעוד עבודות כי היא צריכה כסף..
ואני שואלת את עצמי למה זה כולכך בוער לה שאני עובדת בצורה הזו? היא מקנאה בי ?שרוב היום אני לא עובדת קשה כמוה? מה היא רוצה ממני בעצם במקום לפרגן?
אני מדברת איתה כמובן ביום יום כעמיתה לעבודה חלילה לא כחברה אני לא מצפה ממנה לכלום כי זה שקוף שזה צבוע בנינו מה אתם מציעים לי לעשות ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"