המשפחה של בן זוגי מעירים לי תמיד על המשקל שלי, מה אפשר לעשות?

אנונימי בת 23 | כתבה את השאלה ב-06/05/24 בשעה 15:05

כל פעם שאני מגיעה לאירוע משפחתי, ארוחות, כל אינטרקציה עם המשפחה של בן זוגי המשפחה של בן זוגי, תמיד באיזשהו שלב יעירו על הגוף והמשקל שלי.
אני בן אדם מאוד רזה. תמיד הייתי ותמיד אהיה.
אני בריאה ויודעת להיות עם האצבע על הדופק. אמנם זה נראה אולי לא יפה בעיני אחרים אבל זה מאוד מעליב ופוגע כשמישהו אומר ליד כולם שאני לא נראת בריאה ושנראה שירדתי במשקל.
כל הזמן הם זורקים הערה ומתפתחת שיחה קצרה ביניהם, לידי, על איך רואים שרזיתי, בין אם זה בפנים ומצביעים על הלחיים שלי ומוכיחים למי שיושב שזה בולט מידי. בין אם זה זריקה באוויר של ״איך ירדת במשקל״, ״זה כבר לא יפה ובריא״ ״מה אכלת? את לא אוכלת כלום״.
אני תמיד עונה שאני לא ירדתי במשקל ואני מאז ומתמיד הייתי רזה ככה.
בן זוגי לא מגיב לזה, מבחינתו זה משהו רגיל שתמיד אומרים וקורה.
אמנם זה דברים שנזרקים וקורים במשך שניות או דקה אבל זה הרגשה הכי נוראית שיש. גם ככה יש לי אישו מאוד עמוק עם הנושא הזה.
זה כל כך עמוק שאני לא הולכת עם מכנסיים קצרים בקיץ אלא עם 3 טרניגים מתחת למכנס ארוך. ואם קורה שזה יום כל כך חם ואני כן שמה, הערות לא מפסיקות להגיע.
מצד אחד, אני לא רוצה להעלות את הנושא הזה ולהפוך את זה לאישו ובאמת ״לחשוף״ שזה פוגע בי, גם בפני בן זוגי ובמיוחד לא לפני משפחתו.
אם אגיד לו מה כבר יקרה? הוא יגיד למשפחה שלו וזה סתם יהיה מביך בשבילי.
אני לא יודעת מה לעשות. כבר לא נעים להיפגש איתם.
אשמח לעצות בנושא.