נורא מבולבלת לגבי הקשר עם בן זוגי בעקבות שתי סיטואציות שקרו לאחרונה, מה לעשות?

נועה בת 26 | כתבה את השאלה ב-18/04/24 בשעה 13:04

הפתעתי את בן זוגי בן ה31 לפני כמה ימים והגעתי אליו לדירה, הוא הופתע כי קבענו שניפגש בערב ושהוא יגיע לאסוף אותי מהבית.
מפה לשם הוא נכנס למקלחת ואני מרוב שלא הייתי אצלו הרבה זמן עשיתי סתם סיבוב בדירה כי התגעגעתי, וכשהגעתי לחדר השינה ראיתי על השידה את הטלפון הישן שלו שלא בשימוש. זה כן היה לי מוזר אבל לא נגעתי ולא שאלתי אותו שאלות, כשהוא יצא מהמקלחת הוא פתאום החזיר ישר את הטלפון לארון איפה שזה היה תמיד היה, הוא לא החביא או משהו. אבל בלב זה היה נראה לי מוזר אז אמרתי אוקי שכשהוא לא יהיה בדירה אני אדליק אותו ואבדוק מה יש. וככה באמת היה למחרת הוא נסע לעבודה הדלקתי את הטלפון הוא היה בלי סים והאמת לא מצאתי משהו חשוד מהתקופה שהתחלנו לצאת אנחנו יוצאים שנתיים אבל כן היה לי מוזר שאפילו תמונות לא היו, כי הוא החליף טלפון רק חצי שנה אחרי שהתחלנו לצאת.
עכשיו אני תוהה למה היה לו את הצורך לגעת בטלפון אם יש לו את האישי שלו? ואיזו סיבה יש לו להחזיר לארון אם אין מה להסתיר? באמת אין כלום בטלפון מאותה תקופה שהתחלנו לצאת ואני לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות. האם לשתף אותו בזה ? חוץ מהמקרה הזה, הייתה עוד סיטואציה לא מזמן שמצאתי אצלו בדירה כמה כרטיסי סים של 091 במקום שנראה לעין שלא היה בהם שימוש מאז שנחשפתי אליהם, לכן גם לא פתחתי בפניו את הנושא הזה עוד. אבל זה כן משהו שיושב עלי ומציק לי אבל לא יודעת איך אני מתחילה לפתוח את הנושא ומה להגיד . בבקשה עצות מה אני צריכה לעשות? ההתנהגות שלו חשודה? או שאני סתם מחפשת? התחושת בטן שלי לא טובה לא טובה לגביו בגלל הסיטואציות האלה שקרו. מה אני אמורה לעשות? אני מבולבלת כבר. אשמח לעצות ותודה מראש לכולם!