התעקש שבגדתי בו למרות שלא עשיתי את זה ובסוף אמרתי לו שכן עשיתי את זה, להישאר?

YourSecret בת 25 | כתבה את השאלה ב-12/04/24 בשעה 12:40

אני עם בן הזוג שלי כשנה וחצי.
לפני מספר חודשים, הוא התחיל לשאול אותי מדי פעם אם אני יוצאת עם מישהו אחר מהצד.
מיותר לציין שאני ממש לא. אני מחויבת לקשר הזה במאה אחוז. לפני כשלושה שבועות, זה התחיל להחמיר.
הוא נכנס לכל מיני התקפי קנאה, מתחיל להגיד לי שהוא לא יכול להאמין לשום מילה שיוצאת לי מהפה, שאני שקרנית, שאני בוגדת בו, שאני מסתירה דברים.
חזרתי ואמרתי לו את האמת, פעם אחר פעם, שאני ממש לא בוגדת בו ושבחיים אני לא אעשה דבר כזה!!!
הוא המשיך לחזור ולהגיד רק תגידי לי את האמת, ברגע שתגידי את האמת נוכל לעבוד על זה, את תחוללי ממש קסם בקשר הזה, נוכל להמשיך הלאה.
אני קלטתי שלא משנה מה אני אגיד, יש משהו מסוים שהוא רוצה לשמוע וגם אם אני אגיד את האמת מליון פעמים, מבחינתו זאת לא האמת.
אז אמרתי לו את מה שהוא רוצה לשמוע. אמרתי לו שומע? כן. הייתי עם עוד מישהו.
ברגע הראשון, הוא אמר ידעתי!! אני מרגיש הקלה ובאותה נשימה הוא אמר שאין לזה עתיד.
נכנסנו אחר כך לריב מטורף, שבסופו הוא אמר שהוא לא מוכן לוותר עליי, שהוא לא יכול לראות את החיים שלו בלעדיי ושנביא לזה עוד הזדמנות.
ניסיתי להגיד לו אחר כך שאמרתי את מה שאמרתי רק בגלל שהוא הציב אולטימטום לקשר, אם לא תגידי לי את האמת לא יהיה לזה עתיד, ולא רציתי שזה יקרה!!
כמובן שהוא לא מאמין לגרסה הזאת של הסיפור וכרגע כל ההזדמנות החדשה של הקשר שלנו, מתבססת על שקר שהוא חושב שזאת האמת.
מצד אחד, אני שמחה שאיכשהו עברנו את זה, אבל מצד שני, אני עם תחושה כזאת מוזרה שהוא תמיד חושב ויחשוב שאני עשיתי משהו שלא עשיתי וזה באמת קורע אותי מבפנים.
חייבת את דעתכם האמיתית, מה הייתם עושים במצב כזה?????
הוא נבגד בעבר פעמיים אז אני יודעת שזה יושב על משקעים, אבל עד כדי כך??
אני בת 25 והוא בן 32