כיף לנו ואנחנו אוהבים אחד את השני אבל בסקס משהו לא עובד,לא רוצה לוותר, מה לעשות?

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-11/04/24 בשעה 19:21

אני יוצא תקופה עם מישהו ואנחנו מרגישים כאילו אנחנו מכירים אחד את השני שנים... יש לנו הומור משותף ואנחנו מרגישים אווירה רומנטית ואהבה אחד לשני... התקשורת שלנו טובה ואנחנו מאוד פתוחים בדיבור אחד עם השני. לא מזמן שכבנו פעם ראשונה ונראה ששנינו נהננו. אבל הוא לא הצליח לגמור ואני כן, אני מרגיש אשמה כי אני מרגיש שלא הייתי מספיק טוב. דיברנו על זה והוא אמר לי לא להרגיש אשמה, אבל אני מרגיש מאוד מבואס שלא הצלחתי לספק אותו, וכאב לי נורא עליו... אני לא יודע מה לעשות, כי אנחנו מרגישים אהבה גדולה ואנחנו מרגישים מאוד מאוד קרובים בזמן שאנחנו מדברים, מתחבקים, או מחזיקים ידיים... אבל במיטה יש בלבול ופחות קירבה.
אנחנו ממשיכים לדבר על זה אבל אני מפחד שזה לא יעזור וזה לא ילך... בכל אופן אני מאוד אוהב אותו ואני מרגיש שזה קשר טוב ובריא, אני לא רוצה לוותר על הקשר, אבל אני רוצה שיהיה לנו טוב גם במיטה...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"