אני בת 33 בתולה ומעולם לא הייתי בזוגיות, לא מצליחה גם בדייטים, איך להצליח להכיר?

לני בת 33 | כתבה את השאלה ב-08/04/24 בשעה 13:52

אני בת 33 בתולה אני נראת טוב במשקל תקין מתאמנת כמה פעמים בשבוע מתלבשת יפה ולרוב יוצאת מאורגנת מהבית איפור בושם ומעולם לא הייתי בזוגיות .
אני כל פעם מחדש מנסה באפליקציות של הכרויות למרות שכל פעם נראה שמחפשים רק סקס.
אין לי בעיה עם סקס רק לא מעוניינת בסטוץ חד פעמי ואף פעם לא הייתי מעוניינת בסטוץ.
דרך האפליקציה יצא לי כמה פעמים לצאת לדייטים אבל זה היה מוזר.
למשל נתקלתי בגברים שהיו קמצנים או מוזרים וניסיתי להבין מה הסיבה.
למשל פעם ביקשו ממני חצי חצי על קפה ואמרתי אין לי בעיה אבל נראה יותר נחמד שפעם אני אשלם ופעם אתה תשלם ולא אהב את זה כל כך.
או שפעם מישהו לקח אותי לדייט בתחנת דלק ואמרתי לו ברמיזה בהכי יפה בוא נשב לקפה אני מזמינה כדי לא לשבת בתחנת דלק .
או שהיה עוד אחד שפתאום שכח את הארנק בבית קפה ואז אני שילמתי ואז הוא אמר אני אשלם לבית קפה בביט אז אמרתי לו עזוב שלא יהיה לך פדיחה אני אשלם והוא התעקש להעביר לי בביט הסכמתי ולאחר מכן לא שמעתי מהבנאדם .
אני לא פמניסטית או גולדיגרית שמחפשת שישלמו עליי סכומי עתק לכן תמיד בדייט מזמינה קפה או קוקטיל הכי סביר ולא את המנה הכי יקרה בתפריט.
באופי שלי אני קצת ביישנית אז אולי זה מרתיע גברים בדייטים או שבאמת אני לא יודעת וממש מבאס שזה כזה קשוח למצוא זוגיות רצינית בלי משחקים יש למישהו המלצות אולי לוותר על אפליקציות הכרויות איפה יש גברים רציניים או שמאוחר מידי למצוא מישהו ?.
ואין לי בעיה עם מיניות אני בתולה כי אני לא רוצה סטוצים פחות אני למרות שברור לי שהגיל ועצם זה שאני בתולה יכול להיתפס מוזר עד כדי כך זה יכול להפריע לגברים?