דיברה עם חבר פעם ושיחקה בו כמו שרק אדם מרושע יכול, כדאי להיפרד ממנה ולעבור הלאה?

איתי בן 19 | כתב את השאלה ב-08/04/24 בשעה 13:01

לא מזמן סיימתי תיכון ואני כרגע בצבא. הייתה בשכבה שלי בחורה חמודה מאוד שהייתה בול הטעם שלי ברמה שהיא הייתה ״קראש״ שלי למשך יותר משנה, וכן הכרנו בקטנה אבל לא באופן אישי או פורמלי. יום אחד ישבתי עם עצמי וחשבתי שאני חייב לשלוח לה הודעה אחרת החרטה פשוט תאכל אותי עם השנים. להפתעתי הגדולה היא הסכימה לתת צ׳אנס ויצאנו לדייט, היה חיבור מעולה והכל הרגיש לי מצוין. עד שערב אחד ישבתי עם כמה חברים טובים גם מאותו התיכון וסיפרתי להם עליה, ואחד מהם שהוא חבר טוב הסתכל עליי במבט מוזר ואמר לי ״ממליץ לך לא להיכנס לזה אחי, לטובתך״. שאלתי למה ומה הבעיה איתה, והוא סיפר לי שחבר אחר שלנו שגם היה באותו ערב, נקרא לו אמיר, דיבר איתה בעבר. הם לא היו זוג אבל כן דיברו, אמיר היה מעוניין בה מאוד והיא שיחקה בו משחקים שרק אדם מרושע יכול לשחק. הוא הראה לי צילומי מסך של התכתבויות שרואים שם שהיא משחקת ברגשות של בן אדם שמעוניין בה, ובנוסף על ההתנהגות הכללית שלה, למשל זה שהיא נכנסת לאוטובוס: בלי לשלם, שמה את כל הרגליים שלה על המושבים ולא טורחת להגיד לנהג תודה כשהיא יורדת. אחרי הדברים שנאמרו לי ולאור ההתנהגויות שלה שנחשפתי אליהן התחלתי לחשוב שמדובר בבחורה מרושעת שהאופי האמיתי שלה עוד לא נחשף אליי, כי זאת זוגיות מאוד טרייה. כדאי להיפרד ממנה ולעבור הלאה?